Megoldatlan

Reklám kerítésen

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2022.06.01.:

A bejelentő válasza:
"A térképen pontosan megjelöltem a helyszínt, igaz a rendszer 6-os számot írt be hozzá, de a hathoz vezető úton láthatták volna, hogy az egyik oldalt végig betonkerítés van, az nem stimmel, ha a másik irányba átfordítják a fejüket, látták volna a bejelentés tárgyát."

-----

FRISSÍTÉS 2022.06.01.:

A BFKH válasza:
"A hatóság a Budapest XI. kerület, Galvani utca 6. szám alatti ingatlannál - telephelynél - ellenórzést végzett, melynek során a helyszin nem volt azonos a bejelentéshez csatolt fényképfelvételen láthatóval. A bejelentesben látható kerités és kapu, rajta a reklámfelülettel nem volt megtalálható a helyszinen, valamint a közvetlen környezetében sem. "

-----

FRISSÍTÉS 2022.05.04.:

A Fővárosi Önkormányzat válasza:
"Köszönettel vettem JAROKELO-BUDAPEST-00097495 számú bejelentését, melyben kéri annak vizsgálatát, hogy a XI. kerület, Galvani utca 6. szám előtti kerítésre kihelyezett reklámmolinó jogszerűen van-e kihelyezve.
Tájékoztatom, hogy a reklámhálók, reklámberendezésének közterületen és a közterületről látható magánterületen történő elhelyezéséről a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény, valamint a településkép védelméről szóló törvény reklámok közzétételével kapcsolatos rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 104/2017. (IV. 28.) Korm. rendelet rendelkezik.
A Korm. rendelet 8. § (1) bekezdése alapján a reklámok közzétételére, reklámhordozó és reklámhordozót tartó berendezések elhelyezésére vonatkozó szabályok betartását az illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatala ellenőrzi.
Jelzem, hogy a Fővárosi Közgyűlés 2022. április 27-ei ülésén módosította a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló közterületek használatáról szóló 3/2013.(III.8.) Főv. Kgy. rendeletet oly módon, hogy új fogalmat vezetett be a szabályozásba, a homlokzati reklámfelület fogalmát, amely érintheti a tárgyi megkeresésben jelzett reklámberendezést is. Az új szabályozás kihirdetését követően 2022. június 1-jén lép majd hatályba, így amennyiben a jelzett reklám továbbra is fennmaradna, a Fővárosi Önkormányzatnál ezt követően lehetne a tárgyban érdemi jelzést tenni. Addig is jelen megkeresést a fenti kormányrendelet alapján illetékességből a kormányhivatal felé továbbítottam.
Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását!"

-----

Utána tudnának nézni, hogy a megjelölt helyen a kerítésre kihelyezett reklámmolinó jogszerűen van-e kint? Kb. fél éve. Gyorskötözőzésből gondolom, hogy magánakció lehet.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Galvani u. 6

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.05.04.: A Fővárosi Önkormányzat válasza: "Köszönettel vettem JAROKELO-BUDAPEST-00097495 számú bejelentését, melyben kéri annak vizsgálatát, hogy a XI. kerület, Galvani utca 6. szám előtti kerítésre kihelyezett reklámmolinó jogszerűen van-e kihelyezve. Tájékoztatom, hogy a reklámhálók, reklámbere...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Csukott szemmel mentek ki ellenőrizni? :D A térképen pontosan megjelöltem a helyszínt, igaz a rendszer 6-os számot írt be hozzá, de a hathoz vezető úton láthatták volna, hogy az egyik oldalt végig bet...
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia!
    Kérjük, kommentben vagy emailben a kerdes@jarokelo.hu címre küldött üzenetben add meg a probléma pontos címét, hogy ezzel is segítsük az illetékes gyors és hatékony munkavégzését.
    Ha 30 napon b...
  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az illetékes válaszát a csatolmány tartalmazza.
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.04.26. Újbuda Önkormányzatának válasza: A terület fővárosi kezelésű. --- Utána tudnának nézni, hogy a megjelölt helyen a kerítésre kihelyezett reklámmolinó jogszerűen van-e kint? Kb. fél éve. Gyorskötözőzésből gondolom, hogy magánakció lehet."-ról "FRISSÍTÉS 2022.05.04.: A Fővárosi Önkorm...

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez miért lett lezárva? Más az illetékes, ilyenkor az illetékesnek is kiszoktátok küldeni, illetve ha a fővárosra várunk akkor megoldásra vár és jún 1-én újraküldeni nekik.
  • M. V. Klára lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Új szabályozás 2022. június 1-jén lép majd hatályba, így amennyiben a jelzett reklám továbbra is fennmaradna, a Fővárosi Önkormányzatnál ezt követően lehetne a tárgyban érdemi jelzést tenni. Addig is...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!
    Köszönettel vettem JAROKELO-BUDAPEST-00097495 számú bejelentését, melyben kéri annak vizsgálatát, hogy a XI. kerület, Galvani utca 6. szám előtti kerítésre kihelyezett reklámmolinó
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő !

    Ezúton tájékoztatom, hogyezt a levelét már érkeztettük és továbbítottuk az FPH_KOZP-46149/2022-es érkeztetőszámon a Főpolgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Főosztálya részér
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

  • R eni megváltoztatta a bejelentés leírását "Utána tudnának nézni, hogy a megjelölt helyen a kerítésre kihelyezett reklámmolinó jogszerűen van-e kint? Kb. fél éve. Gyorskötözőzésből gondolom, hogy magánakció lehet."-ról "FRISSÍTÉS 2022.04.26. Újbuda Önkormányzatának válasza: A terület fővárosi kezelésű. --- Utána tudnának nézni, hogy a megjelölt helyen a ker...

  • R eni megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    ________________________________
    Feladó: admin@smart11.ujbuda.hu
    Elküldve: 2022. április 26., kedd 14:33
    Címzett: varosuzo_dl
    Tárgy: Message from Varosuzemeltetesi_4
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Kövér Blanka elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kőtömb a járdán

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala
    Munkácsy Mihály utca (XX. kerület, Pesterzsébet)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Leszakadt redőny

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Varga Gabriella
    Illetékes: BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala
    Kuny Domokos utca (I. kerület, Várkerület)
  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Kopott tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XI. kerület Újbuda Önkormányzata
    Újbuda-központ (XI. kerület, Újbuda)
  Vissza az oldal tetejére