Csapatunk

Bertalan Balázs

Ügykezelő

Balázs 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője, eleinte a szegedi, 2019-től pedig a budapesti csapat tagja is. Jelenleg egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálati munkatársa, az emberek problémáinak megoldását szívügyének tekinti.

Csanádi György

Ügykezelő

Gyuri 2020 szeptembere óta ügykezelő önkéntes. A Járókelő mellett a Magyar Kerékpárosklubnál igyekszik tenni azért, hogy Budapest élhetőbb, gyalogos- és kerékpárbarát várossá váljon.

Csősz Ignác

Fejlesztő

Hivatásos webprogramozó. A Járókelő.hu fejlesztő csapatának vezetője.

Fónai Kende

Ügykezelő

Kende a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója és 2017 májusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Hobbija a közösségi közlekedés, a Közlekedő Tömeg Egyesület egyik alapító tagja.

Garami Gáborné

Ügykezelő

Marika folyamat és szervezetfejlesztéssel, szabályozások készítésével foglalkozik, mellette független pénzügyi tervezőként dolgozik. Önkéntesként 2020 januárja óta a csapat tagja.

Gál Miklós

Ügykezelő

Ügykezelő

Ghira Zsófia

Ügykezelő

Zsófi a fenntarthatóságért és társadalmi igazságosságért dolgozik és tanul. Szívesen fut, röplabdázik, horgol és varr. Azért csatlakozott a Járókelőhöz, hogy a környezetét jobbá tegye.

Hegymegi-Barakonyi Bálint

Ügykezelő

Bálint kutató vegyészként dolgozik. Otthona és munkahelye között kerékpárral közlekedik. Ügykezelőként a virtuális térben is bebarangolja Érdet és a fővárost. Bálint bejelentései a Járókelőn.

Horváth Eszter

Ügykezelő

Eszter jelenleg szoftver fejlesztőként dolgozik, 2015 május óta pedig a Járókelő önkéntes ügykezelője is. A vele készült interjú itt olvasható

Horváth Kávai Árpád

Fordító

Árpi 2020 tavasza óta az önkéntes fordítói csapat tagja. Civilben lelkigondozással foglalkozik és lelkigondozást tanít. Szabadidejében kerékpározik és hobbijának, a hosszútávfutásnak hódol.

Illak Adrián

Ügykezelő

Adrián a BME hallgatója, egy kockázati tőkealap-kezelőnél gyakornok és egy egyetemi diákszervezet alapítója. 2020 januárjában csatlakozott a Járókelőhöz. Hobbija a közösségi közlekedés témája, a jövőben szeretne ezen a területen dolgozni.

dr. Kardos Angelika Csilla

Ügykezelő

Egy saját webáruház és egy sportcsapat működtetésével foglalkozik a civil életben, emellett hobbi urbanista és budapestista, egy kislány boldog anyukája.

Kiss András

Fejlesztő

Andris a Járókelő fejlesztő csapatának tagja és az egyik hazai időjárás-jelentő oldal alapítója. András bejelentései.

Kutyina Olga

Ügykezelő

Olga 2019 októberében csatlakozott a budapesti csapathoz. Aktív civil, szabadúszó fordító, sokgyermekes anya. Most éppen pék is.

Serfőző Gábor

Önkéntes

Gábor digitális termékfejlesztő, és ebben segíti önkéntesként a Járókelő csapatát. Ott bábáskodott a Járókelőkutató születésekor, illetve volt alkalma belekóstolni az egyesület operatív vezetésébe 2021 nyarán.

Szabolcsi-Sutus Noémi

Ügykezelő

Noémi 2018 júliusa óta a csapat tagja. Kereskedelmi tanulmányokat végzett és irodai ügyvitellel foglalkozik a mindennapokban. Nagy Agatha Christie rajongó. 9 éve élete része Jázmin, a kutyusa.

Szalai Krisztina

Ügykezelő

Kriszta projektmenedzser, szervezetfejlesztő. 2018 ősze óta a Járókelő önkéntese, emellett számos, elsősorban budapesti ügyben önkénteskedik. Hobbija a biciklizés és az utazás.

Szász László

Ügykezelő

Laci építészként dolgozik, 2019 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Emellett a Közlekedő Tömeg Egyesület tagjaként is igyekszik tenni a városi közterületek szerethetőbbé tételéért.

Tar Julcsi

Ügykezelő

Julcsi 2021 szeptembere óta ügykezelőnk. A BGE turizmus-vendéglátás szakán végzett, de egyre jobban érdeklődik a közlekedés, és a zenei fesztiválok szervezése is. Jelenleg Hollandiában él, kedvenc járműve a bicikli.

Tasnádi Márton

Ügykezelő és fejlesztő

Tasi 2014-ben csatlakozott a Járókelőhöz, eleinte fejlesztőként, majd később elősorban szegedi ügykezelőként segíti a csapatot.

Tibold Nóra

Fordító

2021 márciusa óta a Járókelő önkéntes fordítója, mert fontosnak tartja, hogy egy város folyamatosan keresse az ötleteket a fejlődésre. A Járókelő mellett a Világszép Alapítványnál önkéntes mentorként tevékenykedik szabadidejében.

Wagner Krisztina

Ügykezelő

Kriszta hangmérnökként dolgozik forgatásokon. Szeret nagyokat sétálni a kutyájával és túrázni földön-vízen-levegőben.

Zimre Zsuzsa

Ügykezelő

Zsuzsa hisz abban, hogy a lakosoknak nagy szerepük van abban, milyen a lakókörnyezetük, településük, ezért csatlakozott a Járókelő csapatához is. Barátaival rendszeresen rendbeteszi a környékük köztéri bútorait, megállóit, zöldfelületeit.

Munkatársak

Bardócz Csaba

Ügyvivő és egyesületi tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület ügyvivője. 2014 óta tagja a Járókelő önkéntes csapatának, 2017 óta az egyesület munkatársa. Szabadidejében kerékpározik és kertészkedik. Csabi bejelentései a Járókelőn.

Lukács Máté

Operatív vezető és egyesületi tag

Máté 2013 ősze óta tagja a Járókelőnek, 2018 áprilisa óta pedig a Járókelő csapatának koordinátora. Hobbija a bringázás, a falmászás, a kertészkedés és a főzés. Máté bejelentései a Járókelőn.

Molnár Zsuzska

KOMMUNIKÁCIÓS MUNKATÁRS ÉS EGYESÜLETI TAG

2020-ban csatlakozott a csapathoz. A szervezet kommunikációs csatornáit és megjelenéseit koordinálja. A Járókelő mellett jelenleg a Rutkai Bori Banda zenekar koncertjeit szervezi, és pszichológiát tanul.

Szenográdi Réka

KOMMUNIKÁCIÓS ASSZISZTENS

2022-ben lett kommunikációs önkéntes, majd egy váratlan fordulattal részmunkaidős kolléga. Budapesten inkább pesti, de bölcsész egyetemista korában minden nap fontosnak érezte, hogy legalább egy hídon átsétáljon.

Veress Luca

URBANISTA ÉS EGYESÜLETI TAG

2020-ban gyakornokként csatlakozott az egyesülethez, egyetemi tanulmányai során várostervezést tanult. 2022 óta a szervezet szakmai munkatársa, és az Egészséges utcák koncepció népszerűsítésével és továbbfejlesztésével foglalkozik.

Egyesületi tagok

Balog Zsolt

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Haris Gergely

Nagykövet, egyesületi tag

Vendéglátósként alap, hogy az ügyfelek öröméért, elégedettségéért és kényelméért dolgozik, ügykezelőként és hobbiurbanistaként pedig az az álma, hogy ezt a hozzáállást lássa az ügyeinkkel foglalkozó illetékeseknél is.

Molnár Bence

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Nagy Bálint

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Sági Kata

Alapító tag, ügykezelő

Kata környezetmérnöki és pénzügyi végzettségel rendelkezik, a pénzügyi szférában dolgozik, elsősorban ingatlanokkal. Kata bejelentései a Járókelőn.

Szabó Róbert

Egyesületi tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

  Vissza az oldal tetejére