Csapatunk

Bardócz Csaba

Ügykezelő és adminisztrátor

2014 óta tagja a Járókelő önkéntes csapatának, 2017 óta az egyesület munkatársa. Szabadidejében kerékpározik és kertészkedik. Csabi bejelentései a Járókelőn.

Bertalan Balázs

Ügykezelő

Balázs 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője, eleinte a szegedi, 2019-től pedig a budapesti csapat tagja is. Jelenleg egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálati munkatársa, az emberek problémáinak megoldását szívügyének tekinti.

Bikes Anita

Ügykezelő

A banki szférában dolgozik, 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Nagy hangsúlyt fektet a környezetére, imádja az állatokat és egy macska büszke gazdája. Anita bejelentései a Járókelőn.

Csősz Ignác

Fejlesztő

Hivatásos webprogramozó. A Járókelő.hu fejlesztő csapatának vezetője.

Fónai Kende

Ügykezelő

Kende az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium tanulója és 2017 májusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Hobbija a közösségi közlekedés, a Közlekedő Tömeg Egyesület egyik alapító tagja.

Fülöp Balázs

Ügykezelő

Balázs 2018 júliusában kezdett a Járókelő ügykezelő csapatában. Munkája a szoftvertesztelés, fejlesztő csapatunknak is besegít az oldal tesztelésben. Hobbija a kerékpározás, a futás és a dobolás.

Haris Gergely

Ügykezelő

Vendéglátósként alap, hogy az ügyfelek öröméért, elégedettségéért és kényelméért dolgozik, ügykezelőként és hobbiurbanistaként pedig az az álma, hogy ezt a hozzáállást lássa az ügyeinkkel foglalkozó illetékeseknél is.

Horváth Eszter

Ügykezelő

Eszter egy szolgáltató cégnél dolgozik, 2015 május óta pedig a Járókelő önkéntes ügykezelője is. A vele készült interjú itt olvasható.

Kiss András

Fejlesztő

Andris a Járókelő fejlesztő csapatának tagja és az egyik hazai időjárás-jelentő oldal alapítója. András bejelentései.

Somodi-Nagy Szabolcs

Ügykezelő

Szabi 2016 áprilisa óta a csapat tagja. A közigazgatásban dolgozik, hobbija a természetjárás. A szemléletformálás és az egyenrangú kollegialitás miatt szeret a Járókelő csapatához tartozni.

Sutus Noémi

Ügykezelő

Noémi 2018 júliusa óta a csapat tagja. Kereskedelmi tanulmányokat végzett és irodai ügyvitellel foglalkozik a mindennapokban. Nagy Agatha Christie rajongó. 9 éve élete része Jázmin, a kutyusa.

Szalai Krisztina

Ügykezelő

Kriszta projektmenedzser, szervezetfejlesztő. 2018 ősze óta a Járókelő önkéntese, emellett számos, elsősorban budapesti ügyben önkénteskedik. Hobbija a biciklizés és az utazás.

Egyesületi tagok

Balog Zsolt

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Lukács Máté

Ügykezelő, koordinátor és egyesületi tag

2013 ősze óta bejelentő és egyben ügykezelő, 2018 áprilisa óta pedig a Járókelő budapesti csapatának koordinátora. Hobbija a bringázás, a falmászás és a főzés. Máté bejelentései a Járókelőn.

Molnár Bence

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Nagy Bálint

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Sági Kata

Alapító tag, ügykezelő

Kata környezetmérnöki és pénzügyi végzettségel rendelkezik, a pénzügyi szférában dolgozik, elsősorban ingatlanokkal. Kata bejelentései a Járókelőn.

Szabó Róbert

Járókelő közhasznú egyesület ügyvivő

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja és ügyvivője. Kapcsolat: szabo.robert@jarokelo.hu

  Vissza az oldal tetejére