Csapatunk

Bertalan Balázs

Ügykezelő

Balázs 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője, eleinte a szegedi, 2019-től pedig a budapesti csapat tagja is. Jelenleg egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálati munkatársa, az emberek problémáinak megoldását szívügyének tekinti.

Bikes Anita

Ügykezelő

A banki szférában dolgozik, 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Nagy hangsúlyt fektet a környezetére, imádja az állatokat és egy macska büszke gazdája. Anita bejelentései a Járókelőn.

Csősz Ignác

Fejlesztő

Hivatásos webprogramozó. A Járókelő.hu fejlesztő csapatának vezetője.

Fónai Kende

Ügykezelő

Kende a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója és 2017 májusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Hobbija a közösségi közlekedés, a Közlekedő Tömeg Egyesület egyik alapító tagja.

Garami Gáborné

Ügykezelő

Marika folyamat és szervezetfejlesztéssel, szabályozások készítésével foglalkozik, mellette független pénzügyi tervezőként dolgozik. Önkéntesként 2020 januárja óta a csapat tagja.

Gál Miklós

Ügykezelő

Miki 2019 októbere óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Egy könyvkiadónál végzi kiadványszerkesztői munkáját, amit imád és oda is cangával közlekedik. Miki bejelentései a Járókelőn.

Ghira Zsófia

Ügykezelő

Zsófi a fenntarthatóságért és társadalmi igazságosságért dolgozik és tanul. Szívesen fut, röplabdázik, horgol és varr. Azért csatlakozott a Járókelőhöz, hogy a környezetét jobbá tegye.

Görgényi-Nagy Szabolcs

Nagykövet

Szabi 2016 áprilisa óta a csapat tagja. A közigazgatásban dolgozik, hobbija a természetjárás. A szemléletformálás és az egyenrangú kollegialitás miatt szeret a Járókelő csapatához tartozni.

Hegymegi-Barakonyi Bálint

Ügykezelő

Bálint kutató vegyészként dolgozik. Otthona és munkahelye között kerékpárral közlekedik. Ügykezelőként a virtuális térben is bebarangolja Érdet és a fővárost. Bálint bejelentései a Járókelőn.

Horváth Eszter

Ügykezelő

Eszter jelenleg szoftver fejlesztőként dolgozik, 2015 május óta pedig a Járókelő önkéntes ügykezelője is. A vele készült interjú itt olvasható.

dr. Kardos Angelika Csilla

Ügykezelő

Egy saját webáruház és egy sportcsapat működtetésével foglalkozik a civil életben, emellett hobbi urbanista és budapestista, egy kislány boldog anyukája.

Kiss András

Fejlesztő

Andris a Járókelő fejlesztő csapatának tagja és az egyik hazai időjárás-jelentő oldal alapítója. András bejelentései.

Kutyina Olga

Ügykezelő

Olga 2019 októberében csatlakozott a budapesti csapathoz. Civilben aktív, szabadúszó sokgyermekes anya.

Szabolcsi-Sutus Noémi

Ügykezelő

Noémi 2018 júliusa óta a csapat tagja. Kereskedelmi tanulmányokat végzett és irodai ügyvitellel foglalkozik a mindennapokban. Nagy Agatha Christie rajongó. 9 éve élete része Jázmin, a kutyusa.

Szalai Krisztina

Ügykezelő

Kriszta projektmenedzser, szervezetfejlesztő. 2018 ősze óta a Járókelő önkéntese, emellett számos, elsősorban budapesti ügyben önkénteskedik. Hobbija a biciklizés és az utazás.

Szász László

Ügykezelő

Laci építészként dolgozik, 2019 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Emellett a Közlekedő Tömeg Egyesület tagjaként is igyekszik tenni a városi közterületek szerethetőbbé tételéért.

Szente Réka

Ügykezelő

Réka a szegedi csapat alapító tagja. Civilben mentálhigiénével és a segítés különböző formáival foglalkozik a civil szektorban. Ha nem másoknak próbál adni, akkor szívesen töltődik olvasással, jógával és a természettel.

Szűcs-Zágoni Bella

Közösségi szöcske

Bella idén nyár óta a Járókelő csapatának a tagja: cikkeket ír a blogra. Civilben online marketinggel foglalkozik. Szabadidejében szeret utazgatni a világban a családjával, moziba járni és bútorokat felújítani.

Wagner Krisztina

Ügykezelő

Kriszta hangmérnökként dolgozik forgatásokon. Szeret nagyokat sétálni a kutyájával és túrázni földön-vízen-levegőben.

Zimre Zsuzsa

Ügykezelő

Zsuzsa hisz abban, hogy a lakosoknak nagy szerepük van abban, milyen a lakókörnyezetük, településük, ezért csatlakozott a Járókelő csapatához is. Barátaival rendszeresen rendbeteszi a környékük köztéri bútorait, megállóit, zöldfelületeit.

Egyesületi tagok

Balog Zsolt

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Bardócz Csaba

Járókelő Közhasznú Egyesület ügyvivő és egyesületi tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület ügyvivője. 2014 óta tagja a Járókelő önkéntes csapatának, 2017 óta az egyesület munkatársa. Szabadidejében kerékpározik és kertészkedik. Csabi bejelentései a Járókelőn.

Haris Gergely

Nagykövet, egyesületi tag

Vendéglátósként alap, hogy az ügyfelek öröméért, elégedettségéért és kényelméért dolgozik, ügykezelőként és hobbiurbanistaként pedig az az álma, hogy ezt a hozzáállást lássa az ügyeinkkel foglalkozó illetékeseknél is.

Lukács Máté

Koordinátor és egyesületi tag

Máté 2013 ősze óta tagja a Járókelőnek, 2018 áprilisa óta pedig a Járókelő csapatának koordinátora. Hobbija a bringázás, a falmászás, a kertészkedés és a főzés. Máté bejelentései a Járókelőn.

Molnár Bence

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Nagy Bálint

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Sági Kata

Alapító tag, ügykezelő

Kata környezetmérnöki és pénzügyi végzettségel rendelkezik, a pénzügyi szférában dolgozik, elsősorban ingatlanokkal. Kata bejelentései a Járókelőn.

Szabó Róbert

Egyesületi tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

  Vissza az oldal tetejére