Csapatunk

Bardócz Csaba

Ügykezelő és adminisztrátor

2014 óta tagja a Járókelő önkéntes csapatának, 2017 óta az egyesület munkatársa. Szabadidejében kerékpározik és kertészkedik. Csabi bejelentései a Járókelőn.

Bikes Anita

Ügykezelő

A banki szférában dolgozik, 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Nagy hangsúlyt fektet a környezetére, imádja az állatokat és egy macska büszke gazdája. Anita bejelentései a Járókelőn.

Csősz Ignác

Fejlesztő

Hivatásos webprogramozó. A Járókelő.hu fejlesztő csapatának vezetője.

Fónai Kende

Ügykezelő

Kende az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium tanulója és 2017 májusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Hobbija a közösségi közlekedés, a Közlekedő Tömeg Egyesület egyik alapító tagja.

Haris Gergely

Ügykezelő

Vendéglátósként alap, hogy az ügyfelek öröméért, elégedettségéért és kényelméért dolgozik, ügykezelőként és hobbiurbanistaként pedig az az álma, hogy ezt a hozzáállást lássa az ügyeinkkel foglalkozó illetékeseknél is.

Horváth Eszter

Ügykezelő

Eszter egy szolgáltató cégnél dolgozik, 2015 május óta pedig a Járókelő önkéntes ügykezelője is. A vele készült interjú itt olvasható.

Kiss András

Fejlesztő

Andris a Járókelő fejlesztő csapatának tagja és az egyik hazai időjárás-jelentő oldal alapítója. András bejelentései.

Lukács Máté

Ügykezelő, koordinátor és egyesületi tag

2013 ősze óta bejelentő és egyben ügykezelő, 2018 áprilisa óta pedig a Járókelő budapesti csapatának koordinátora. Hobbija a bringázás, a falmászás és a főzés. Máté bejelentései a Járókelőn.

Sági Kata

Ügykezelő

Kata környezetmérnöki és pénzügyi végzettségel rendelkezik, a pénzügyi szférában dolgozik, elsősorban ingatlanokkal. Kata bejelentései a Járókelőn.

Somodi-Nagy Szabolcs

Ügykezelő

Szabi 2016 áprilisa óta a csapat tagja. A közigazgatásban dolgozik, hobbija a természetjárás. A szemléletformálás és az egyenrangú kollegialitás miatt szeret a Járókelő csapatához tartozni.

Egyesületi tagok

Balog Zsolt

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Le Marietta

Járókelő Egyesület ügyvivő

A Járókelő alapítója.
Kapcsolat: lemarietta@jarokelo.hu

Molnár Bence

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Nagy Bálint

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

  Vissza az oldal tetejére