Munkatársaink

Bardócz Csaba

Ügyvivő és egyesületi tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület ügyvivője. 2014 óta tagja a Járókelő önkéntes csapatának, 2017 óta az egyesület munkatársa. Szabadidejében kerékpározik és kertészkedik. Csabi bejelentései a Járókelőn.

Lukács Máté

Operatív vezető és egyesületi tag

Máté 2013 ősze óta tagja a Járókelőnek, 2018 áprilisa óta pedig a Járókelő csapatának koordinátora. Hobbija a bringázás, a falmászás, a kertészkedés és a főzés. Máté bejelentései a Járókelőn.

Molnár Zsuzska

Kommunikációs munkatárs és egyesületi tag

2020-ban csatlakozott a csapathoz. A szervezet kommunikációs csatornáit és megjelenéseit koordinálja. A Járókelő mellett jelenleg a Rutkai Bori Banda zenekar koncertjeit szervezi, és pszichológiát tanul.

Schmidt Gergő

Forrásszerző munkatárs

2024-ben lett a csapat tagja. A magánadományozást és vállalati forrásteremtést koordinálja a szervezetnél, illetve az ehhez kapcsolódó együttműködéseket a közszférában. Veterán civil, aki már 19 éve váltja meg a világot.

Szenográdi Réka

Kommunikációs asszisztens

2022-ben lett kommunikációs önkéntes, majd egy váratlan fordulattal részmunkaidős kolléga. Budapesten inkább pesti, de bölcsész egyetemista korában minden nap fontosnak érezte, hogy legalább egy hídon átsétáljon.

Tar Julcsi

Ügykezelő koordinátor és egyesületi tag

Julcsi 2021-ben önkéntesként csatlakozott a csapathoz. 2023 nyarán Hollandiából frissen hazaköltözve a munkát ügykezelő koordinátorként folytatta. Kedvenc járműve továbbra is a bicikli.

Veress Luca

Urbanista és egyesületi tag

2020-ban gyakornokként csatlakozott az egyesülethez, egyetemi tanulmányai során várostervezést tanult. 2022 óta a szervezet szakmai munkatársa, és az Egészséges utcák koncepció népszerűsítésével és továbbfejlesztésével foglalkozik.

Önkénteseink

Bede Péter József

Ügykezelő

2023 óta ügykezelő. A budapesti és a nyíregyházi csapat tagja. Civilben ügyvédként dolgozik Nyíregyházán. Hobbija a bor, a vadászat, a természetjárás, és a sportolás. Nős, egy kislány boldog apukája.

Bertalan Balázs

Ügykezelő

Balázs 2018 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője, eleinte a szegedi, 2019_től pedig a budapesti csapat tagja is. Jelenleg egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálati munkatársa, az emberek problémáinak megoldását szívügyének tekinti.

Csanádi György

Ügykezelő

Gyuri 2020 szeptembere óta ügykezelő önkéntes. A Járókelő mellett a Magyar Kerékpárosklubnál igyekszik tenni azért, hogy Budapest élhetőbb, gyalogos- és kerékpárbarát várossá váljon.

Csősz Ignác

Fejlesztő és egyesületi tag

Hivatásos webprogramozó. A Járókelő.hu fejlesztő csapatának vezetője.

Erdősi Mátyás

Ügykezelő

Matyi 2023 áprilisában csatlakozott a csapathoz. Fontos számára a közösségi közlekedés fejlesztése. Tanulmányai mellett a budapesti közlekedés utastájékoztatásába segít be, valamint utazási jogosultság ellenőrzést végez. Hobbija az utazás, a biciklizés és a közlekedés.

Fónai Kende

Ügykezelő

Kende a Budapesti Gazdasági Egyetem mesterszakos hallgatója, egy fővárosi hivatal munkatársa és 2017 májusa óta a Járókelő önkéntese. Érdeklődési területei közé tartozik az urbanisztika, a közösségi közlekedés és a turizmus. A Közlekedő Tömeg Egyesület alapító tagja.

Garami Gáborné

Ügykezelő

Marika folyamatfejlesztéssel, szabályozások készítésével foglalkozik, mellette független pénzügyi tervezőként dolgozik. Önkéntesként 2020 januárja óta a hétfői ügykezelői csapat tagja.

Gál Miklós

Ügykezelő

Miki 2019 októbere óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Egy könyvkiadónál végzi kiadványszerkesztői munkáját, amit imád és oda is cangával közlekedik. Miki bejelentései a Járókelőn.

Ghira Zsófia

Ügykezelő

Zsófi a fenntarthatóságért és társadalmi igazságosságért dolgozik és tanul. Szívesen fut, röplabdázik, horgol és varr. Azért csatlakozott a Járókelőhöz, hogy a környezetét jobbá tegye.

Hegymegi-Barakonyi Bálint

Ügykezelő

Bálint kutató vegyészként dolgozik. Otthona és munkahelye között kerékpárral közlekedik. Ügykezelőként a virtuális térben is bebarangolja Érdet és a fővárost. Bálint bejelentései a Járókelőn.

Horváth Eszter

Lektor

Eszter jelenleg szoftver fejlesztőként dolgozik, 2015 május óta pedig a Járókelő önkéntese különböző pozíciókban. A vele készült interjú itt olvasható

Horváth Genovéva

Ügykezelő

Zseni 2023 májusában csatlakozott a Járókelőhöz, a pécsi csapatot erősítve. Egy nemzetközi szoftverfejlesztő cégnél dolgozik technikai íróként, szabadidejében pedig zenész, aktivista és főleg anya.

Horváth Kávai Árpád

Fordító

Civilben főiskolai tanársegéd és lelkigondozó. A Járókelő önkéntes csapatának 2020 óta tagja. Hobbija a hosszútávfutás és a CrossFit.

Illak Adrián

Ügykezelő

A BME hallgatója és egy területrendezéssel, energetikával, város- és közlekedésfejlesztéssel foglalkozó tervező-tanácsadó gyakornoka. 2021 január óta a Járókelő csapatának tagja, továbbá a Közlekedő Tömeg és a Magyar Urbanisztikai Társaság tagságát is erősíti.

Jakab Imola

Ügykezelő

2022 január óta a budapesti ügykezelő csapat tagja. Civilben kontrolling területen dolgozik. Hobbija a kirándulás, olvasás, színház és mozi.. A Járókelő mellett a Józsefvárosi Önkormányzatnál is önkénteskedik.

dr. Kardos Angelika Csilla

Ügykezelő

Egy saját webáruház és egy sportcsapat működtetésével foglalkozik a civil életben, emellett hobbi urbanista és budapestista, egy kislány boldog anyukája.

Kiss András

Fejlesztő

Andris a Járókelő fejlesztő csapatának tagja és az egyik hazai időjárás-jelentő oldal alapítója. András bejelentései.

Kutyina Olga

Ügykezelő

2019 októberében csatlakozott a budapesti csapathoz. Aktív civil, sokgyermekes anya és főállásban az Újpesti Önkormányzat Városüzemeltetési Osztályán dolgozik. A vele készült interjúnk itt olvasható

Markosné Virág Klára

Ügykezelő

Klári 2022-től önkéntes a Járókelőnél. Tömegközlekedéssel és gyalog közlekedik a városban. Fontos számára a rend, tisztaság és a jól szervezettség. Hobbija az utazás, kirándulás, múzeumok látogatása. A Magyar Múzeumi Egyesületben is önkéntes.

Schneider Géza

Ügykezelő

Géza régi-új önkéntesünk, 2022 óta a budapesti ügykezelők csapatát segíti. Civilben adatelemzőként dolgozik. Hobbija a túrázás, úszás, önképzés. A Járókelő mellett az MME és a HTE egyesületek tagja.

Serfőző Gábor

Product owner

Gábor digitális termékfejlesztő, és ebben segíti önkéntesként a Járókelő csapatát. Ott bábáskodott a Járókelőkutató születésekor, illetve volt alkalma belekóstolni az egyesület operatív vezetésébe 2021 nyarán.

Szalai Krisztina

Ügykezelő

Kriszta projektmenedzser, szervezetfejlesztő. 2018 ősze óta a Járókelő önkéntese, emellett számos, elsősorban budapesti ügyben önkénteskedik. Hobbija a biciklizés és az utazás.

Szász László

Urbanista

Laci építészként dolgozik, 2019 júniusa óta a Járókelő önkéntes ügykezelője. Emellett a Közlekedő Tömeg Egyesület tagjaként is igyekszik tenni a városi közterületek szerethetőbbé tételéért.

Tasnádi Márton

Ügykezelő

Tasi 2014-ben csatlakozott a Járókelőhöz, eleinte fejlesztőként, majd később elősorban szegedi ügykezelőként segíti a csapatot.

Tibold Nóra

Fordító

2021 márciusa óta a Járókelő önkéntes fordítója, mert fontosnak tartja, hogy egy város folyamatosan keresse az ötleteket a fejlődésre. A Járókelő mellett a Világszép Alapítványnál önkéntes mentorként tevékenykedik szabadidejében.

Wagner Krisztina

Ügykezelő

Kriszta hangmérnökként dolgozik forgatásokon. Szeret nagyokat sétálni a kutyájával és túrázni földön-vízen-levegőben.

Zimre Zsuzsa

Ügykezelő

Zsuzsa hisz abban, hogy a lakosoknak nagy szerepük van abban, milyen a lakókörnyezetük, településük, ezért csatlakozott a Járókelő csapatához is. Barátaival rendszeresen rendbeteszi a környékük köztéri bútorait, megállóit, zöldfelületeit.

Zólyomi Viktor

Tesztelő

Szoftverfejlesztő- és tesztelőként végzett, 2023 március óta a Járókelő önkéntes tesztelője. Mozgássérült, munkája még nincs, de hobbija annál több: utazás, sport, kulturális események látogatása, és sok más.

Egyesületi tagjaink

Balog Zsolt

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Haris Gergely

Nagykövet, egyesületi tag

Vendéglátósként alap, hogy az ügyfelek öröméért, elégedettségéért és kényelméért dolgozik, ügykezelőként és hobbiurbanistaként pedig az az álma, hogy ezt a hozzáállást lássa az ügyeinkkel foglalkozó illetékeseknél is.

Molnár Bence

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Nagy Bálint

Alapító tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

Sági Kata

Alapító tag

Kata környezetmérnöki és pénzügyi végzettségel rendelkezik, a pénzügyi szférában dolgozik, elsősorban ingatlanokkal. Kata bejelentései a Járókelőn.

Szabó Róbert

Egyesületi tag

A Járókelő Közhasznú Egyesület alapító tagja.

… és csapatunkat még sok-sok olyan önkéntes alkotja, aki neve vállalása nélkül szeretne tenni egy élhetőbb környezetért.
  Vissza az oldal tetejére