Megoldatlan

Üllői út kerékpársáv és terelővonalak

Anonim Járókelő

Azt hiszem ehhez nem kell túl sokmindent hozzáfűzni. Eleve az egész Népliget környékén található kerékpársávok és forgalmi rend kialakítása sok kivetni valót hagy maga után. Ami végképp érthetetlen, az a repülőtér irányába vezető oldalon a vasúti felüljáró előtti S kanyargás... Miért kell egy 3 sávos útszakaszon - Palik László szavaival élve - nem létező íveket kialakítani, amelyeket nagyobb, hosszabb, pótkocsis járművekkel balesetveszélyes is végrehajtani egy mellette húzódó kerékpársávval, amit néhány műanyag oszloppal próbálnak megvédeni. De ha már így alakult, lehetne használható is akár, de a vizet így sem sikerült elvezetni a szükséges helyekről.
Azt, hogy néhány hónapja az ottani szakasz friss leaszfaltozás után újra fel lett marva és újra le lett aszfaltozva már meg sem említem, valamint azt se, hogy egy teljesen üres, gyönyörű szép tiszta fekete aszfaltra sem sikerült a vadiúj útburkolati jeleket elsőre felfesteni, így szépen mellé lettek firkálva a feltételezetten helyes jelek.
Szumma szummárum, szép új csarnokunk lett, a hozzá tartozó teljesen átgondolt és tökéletesen kivitelezett infrastruktúrával együtt, és még szerencse, hogy a hatalmas LED kijelzőn láthatjuk, hogy a Market szeret építeni (de lehet a kijelzőt sem ártana megjavítani).

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Üllői út 137

Hozzászólások

 • Járókelő Eszter lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Járókelők!
  A "régi", azaz az új, de átfestett jelzések kb. lekoptak, de a sávok íve szinte biztos, hogy nem szabványos, a kerékpárút felvezetésénél én nem láttam változást.

  Egy "megoldatlan" s...
 • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Értem, köszönöm a választ. Azonban ezzel a kerékpáros tócsa nem oldódik meg. Ha jól láttam most elegánsan valaki odahelyezett egy kartonlapot "megoldásként".
  Mivel a válasz szerint a problémával kapc...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A IX. ker. Üllői út – Fék utca csomópont környezetében az új forgalmi rend a Multifunkcionális Csarnokhoz kapcsolódóan állami beruházás keretében valósult meg.

  Az aszfaltozási mu
  ...
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A szükségtelen jelzések teljes mértékben felismerhetők.

  11/2001. (III. 13.) KöViM rendelet
  az útburkolati jelek tervezési és létesítési előírásairól:

  19. Ideiglenes útburkolati jelek
  [...]
  19.4. Az
  ...
 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére