Megoldatlan

A zebra nem oda van felfestve, ahol az emberek átkelnek

Anonim Járókelő

A Kitaibel Pál utca és a Kis Rókus utca sarkánál kelnek át az emberek, hogy a Millenáris Park bejáratát a legrövidebb úton elérjék. A legközelebbi zebra a mélygarázs lejáratánál van, félúton a Margit körút felé. Ennyit senki nem gyalogol, csak aki pici gyerekkel van, de van, aki még így sem - és bár nem nagy a forgalom, az aluljáróból kanyarodók nem számolnak ezzel, ráadásul 4 irányból érkezhet jármű. Egyrészt nagyon balesetveszélyes, másrészt logikátlan ez így, mert nagy a gyalogosforgalom a Kitaibel felől (óvoda, iskola is van a környéken, és a Rózsa dombról lefelé a piac és a Mammut felé ez az egyik legegyszerűbb útvonal), illetve a Millenáris bejárata miatt is adná magát, hogy legyen ott egy zebra. Át kéne helyezni a mélygarázs mellettit ide.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Kis Rókus u. 13

Hozzászólások

  • Járókelő Zsófi lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Az Illetékes válaszából: "A fentiek alapján a Kitaibel Pál utcai csomópontban szabályos az átkelés, de a csomóponttól 20 illetve 30 méterre biztonságos és elsőbbséget adó átkelési lehetőség is rendelk...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/92584/a-zebra-nem-oda-van-felfestve-ahol-az-emberek-atkelnek bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Társasá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Anonim felhasználó hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez bizony jogos kérés!
  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére