Megoldatlan

Továbbra is tilosban parkoló autók

Tisztelt Zuglói Önkormányzat!

Lassan egy éve jeleztem Önöknek először, hogy a Tatai utcai hulladékuvarral szemben szabálytalanul, zöldfelületen parkol egy sárga kisteherautó.

Az elmúlt egy évben láthatóan semmit nem kezdtek ezzel az üggyel, mivel az autó egy centit sem mozdult, ugyanott parkol szabálytalanul. Ahogy a képen látható, tucatnyi másik autó társaságában. Ezennel ismét megkérném Önöket, hogy végezzék a munkájukat, és szállíttassák el a zöldfelületeket tönkretevő gépjárműveket a Tatai utca zuglói oldaláról.
Minden nap, minden egyes nap körülbelül 60-80 autót kellene itt megbüntetniük a szabálytalan parkolás miatt az utca elejétől kezdve a Vasúttörténeti parkig bezárólag, illetve ezen felül az utcán végigmenve körülbelül 15 olyan autó parkol szabálytalanul (!!!) a zöldfelületen (!!!), ami az elmúlt 3 hónapban egy centit sem mozdult. Önök láthatóan egyszer sem jártak erre, hogy ezzel a problémával foglalkozzanak.

Még egyszer leírom: büntessék meg a szabálytalanul parkoló autókat, szállíttassák el azokat, amelyek a felszólítási határidőn belül sem mozdulnak el a zöldterületekről, illetve látványosan üzemképtelenek.

Kiegészítés:
Sajnos a térkép nem engedi a másik oldalt kiválasztani, de az utca zuglói oldaláról van szó.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Tatai u. 90

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

    Nincs válasz...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet

  • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

    Kérlek küldjétek újra Zuglónak, ha nem jött válasz. Köszönöm!
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Bejelentését a helyszínen ellenőriztük, a kérdéses területen a Zuglói Önkormányzati Rendészet illetékes, számukra a bejelentést továbbítottuk. Szeretném tájékoztatni, hogy gépjárm
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • vehicular cyclist hozzászólt a bejelentéshez.

    Már régóta világos: a zuglói közteresek eltávolítása nélkül semmi nem történik a zöldterületek védelme, a roncsok eltüntése, a lakók érdekének védelme érdekében.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Zuglói Önkormányzat! Lassan egy éve jeleztem Önöknek először, hogy a Tatai utcai hulladékuvarral szemben szabálytalanul, zöldfelületen parkol egy sárga kisteherautó. Az elmúlt egy évben láthatóan semmit nem kezdtek ezzel az üggyel, mivel az autó egy centit sem mozdult, ugyanott parkol szabálytala...

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerület Közterület-felügyelet "-ról "XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet"-ra.

  • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnos a térkép nem engedi a másik oldalt kiválasztani, a páros oldal 13. kerület, a páratlan Zugló, esetleg egészítsétek ki a bejelentést azzal, hogy az utca zuglói oldaláról van szó.
  • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

    Zugló az illetékes, nem a XIII kerület. Kérlek küldjétek Zuglónak. Köszönöm!
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Közterület-felügyelet

  • Élhetőbb Városért bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére