Megoldott

Fenyőfahalom

FRISSÍTÉS 2021.02.26.

III. kerület válasza:
"A bejelentéséhez csatolt képeken látható fenyőfák a 19916/18 hrsz-ú magántulajdonban álló ingatlan területén kerültek deponálásra, a magántulajdonú ingatlannal határos 20006 hrsz-ú közterület pedig a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van."

---

Frissítés 2021.02.25.
FKF válasza: "kizárólag a virágbolt vagy pedig a kerületi önkormányzat megrendelésére áll módunkban elszállítani"

-----

Tisztelt FKF!
A III. kerületben a Bécsi út - Pomázi út sarkán a legutóbbi szezonban is több tucat el nem adott fenyőfát hagytak hátra. Kérem, szíveskedjenek a fákat a korábbi évekhez hasonlóan eltávolítani!

Munkájukat köszönjük!

Tisztelettel:
Fónai Kende

Korábbi bejelentések: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/64008/zoldszemet-kupac-a-becsi-uti-temetonel ; https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/62356/iii-becsi-ut-pomazi-ut-sarka-fenyofa-halom

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Budapest

Hozzászólások

 • Sz-S Noémi lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

  Elszállították a fenyőket, köszönöm szépen! :)
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő.hu!

  Ezúton tájékoztatom, hogy levelét érkeztettük az FPH_KOZP- 24233 /2021-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztálya részére.
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2021.02.25. FKF válasza: "kizárólag a virágbolt vagy pedig a kerületi önkormányzat megrendelésére áll módunkban elszállítani" ----- Tisztelt FKF! A III. kerületben a Bécsi út - Pomázi út sarkán a legutóbbi szezonban is több tucat el nem adott fenyőfát hagytak hátra. Kérem, szíveskedjenek a fákat a korábbi évekhez hasonlóan eltávolítani! Munkájukat köszönjük! Tisztelettel: Fónai Kende Korábbi bejelentések: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/64008/zoldszemet-kupac-a-becsi-uti-temetonel ; https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/62356/iii-becsi-ut-pomazi-ut-sarka-fenyofa-halom"-ról "FRISSÍTÉS 2021.02.26. III. kerület válasza: "A bejelentéséhez csatolt képeken látható fenyőfák a 19916/18 hrsz-ú magántulajdonban álló ingatlan területén kerültek deponálásra, a magántulajdonú ingatlannal határos 20006 hrsz-ú közterület pedig a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van." --- Frissítés 2021.02.25. FKF válasza: "kizárólag a virágbolt vagy pedig a kerületi önkormányzat megrendelésére áll módunkban elszállítani" ----- Tisztelt FKF! A III. kerületben a Bécsi út - Pomázi út sarkán a legutóbbi szezonban is több tucat el nem adott fenyőfát hagytak hátra. Kérem, szíveskedjenek a fákat a korábbi évekhez hasonlóan eltávolítani! Munkájukat köszönjük! Tisztelettel: Fónai Kende Korábbi bejelentések: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/64008/zoldszemet-kupac-a-becsi-uti-temetonel ; https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/62356/iii-becsi-ut-pomazi-ut-sarka-fenyofa-halom"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "III. kerület"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Fónai Kende Úr!

  A III. Kerületi Polgármesteri Hivatalhoz is eljuttatott tárgyi megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni.

  A bejelentéséhez csatolt képeken látható fe
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó"-ról "III. kerület"-ra.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt FKF! A III. kerületben a Bécsi út - Pomázi út sarkán a legutóbbi szezonban is több tucat el nem adott fenyőfát hagytak hátra. Kérem, szíveskedjenek a fákat a korábbi évekhez hasonlóan eltávolítani! Munkájukat köszönjük! Tisztelettel: Fónai Kende Korábbi bejelentések: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/64008/zoldszemet-kupac-a-becsi-uti-temetonel ; https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/62356/iii-becsi-ut-pomazi-ut-sarka-fenyofa-halom"-ról "Frissítés 2021.02.25. FKF válasza: "kizárólag a virágbolt vagy pedig a kerületi önkormányzat megrendelésére áll módunkban elszállítani" ----- Tisztelt FKF! A III. kerületben a Bécsi út - Pomázi út sarkán a legutóbbi szezonban is több tucat el nem adott fenyőfát hagytak hátra. Kérem, szíveskedjenek a fákat a korábbi évekhez hasonlóan eltávolítani! Munkájukat köszönjük! Tisztelettel: Fónai Kende Korábbi bejelentések: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/64008/zoldszemet-kupac-a-becsi-uti-temetonel ; https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/62356/iii-becsi-ut-pomazi-ut-sarka-fenyofa-halom"-ra.

 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy a bejelentett területen nem a lakosság által kirakott fenyők találhatók, amelyek elszállítását Társaságunk az ünnepeket követő hetekben
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó"-ra.

 • Fónai Kende bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Megdőlt kuka

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Széll Kálmán tér M (II. kerület)
 • Válaszra vár
  1
  Válaszra vár
  1

  Szemétkupac

  Beküldés ideje:
  Beküldte: P Antal
  Irinyi József utca (XI. kerület, Újbuda)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Hulladékkal téli kanyar

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Háros utca (XXII. kerület, Budafok-Tétény)
  Vissza az oldal tetejére