Megoldott

aszfaltozás elmaradás

Anonim Járókelő

Hónapok óta nem sikerült a Török utca páros oldalát aszfaltozni, ami talán nem lenne annyira zavaró, ha nem lennénk 10 cm mélységet is meghaladó gödrök benne, arról nem is beszélve, hogy néz ki az utca amint leesik egy kis eső.. Az utca igen forgalmas az ORFI-ba és a Szent Lukácsba "igyekvő" idős emberektől. Képzelhetik, nekik maga lehet a pokol ezen a kb. 300-400m-en végigsétálni, vagy esetleg a kerekesszékkel, babakocsival közlekedőkről ne is beszéljünk.
A másik óriási probléma ami pokollá teszi az erre járó, itt élő emberek mindennapjait, zsúfolt reggeleit, a csúcsidőket, a rettenetesen szűk járda. A járda nagy részét, számunkra, laikus, emberek számára teljesen fölöslegesnek tűnő kordonok foglalják el, amik bár lehet, hogy jó szándékból kerültek oda, tovább akadályozzák a közlekedést.

Kérem segítsenek ezt a levelet az illetékes hatósághoz eljuttatni.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, II. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Remélem Várkonyi Ágnes pusztán munkaköri kötelességből ír ilyen elfogadhatatlan leveleket, és magában Ő sem ért egyet avval a mit leír.
    A cége érintett emberei továbbképzésre járhatnának munkaszervezé
    ...
  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (7807)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A II., Török utca munkaterület, ezér
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére