Megoldatlan

Gábor Áron utca/Endrődi Sándor utca/Gábor Áron köz körforgalom kialakítása

Kedves Illetékesek,

a Gábor Áron utca/Endrődi Sándor utca/Gábor Áron köz kereszteződése mára nagyon forgalmassá vált, és a mostani kialakítás nem tudja többé kiszolgálni az ilyen szintű forgalmat. Méghozzá a régi buszforduló funkciója majdnem 15 éve, és a szelektívhulladékgyűjtő is több mint 5 éve megszűnt. Azóta csak romlik a kinézete, egyre rendezetlenebb, mostanra már felújításra szorul. Forgalomtechnikailag biztonságosabb is lenne egy ilyen körforgalom.

2017 novemberében az egyik válaszukban a következőket fogalmazták meg: "A csomópontban jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetését nem tervezzük, azonban a II. ker. Önkormányzattal közösen megvizsgáljuk egy körforgalom kialakíthatóságának lehetőségét, amely a csomóponti kanyarodó mozgásoknak, valamint a mellékirányú járműforgalomnak is kedvezőbb feltételeket teremtene." (Link: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/20060/maris-nekimentek-az-uj-tablanak-a-gyorshajtok)

Ezért fordulok ma is Önökhoz, hogy végül mi lett a vizsgálatuk eredménye. Terveznek egy körforgalom kialakítását, ha nem, akkor miért? Illetve, ha igen, akkor mikorra várható, és tudnának beküldeni ide egy képet, hogy hogyan fog kinézni a kialakítása (kiviteli terv)?

Egy "piskóta alakú" körforgalom lenne szerintem itt is a megfelelő, mint amelyek a közelmúltban a Szépvölgyi út, Zöldlomb utca és Zöldmáli lejtő találkozásánál vagy 2012-ben a Törökvész út, Kapy utca, Verecke lépcső és Csatárka utca kereszteződésében lettek a II. kerületben kialakítva.

Köszönom szépen.
Üdvözlettel,
Hajnal Arnold

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Gábor Áron u. 51

Hozzászólások

  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Az Illetékes válasza alapján.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/76714/gabor-aron-utcaendrodi-sandor-utcagabor-aron-koz-korforgalom-kialakitasa bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt H
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Hajnal Arnold bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére