Válaszra vár

Fél méteres betondarab a forgalmi sávon

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020. 11. 19.
Kőbányai Polgármesteri Hivatal válasza:
A 00073012-es bejelentésükkel kapcsolatban tájékoztatom, hogy azt 2020. október 20-án továbbítottam az illetékes Budapest Közút Zrt. felé intézkedés céljából.
------------

Budapest X. kerület, Maglódi út - Kada utca és Bodza utca közötti szakaszán egy méretes betondarab várja az úton, hogy valami szerencsétlen rommá törje rajta a futóművét.
Igazán remek volna, ha még egy baleset előtt eltávolítaná valaki.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Maglódi út 57b

Hozzászólások

 • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Budapest X. kerület, Maglódi út - Kada utca és Bodza utca közötti szakaszán egy méretes betondarab várja az úton, hogy valami szerencsétlen rommá törje rajta a futóművét. Igazán remek volna, ha még egy baleset előtt eltávolítaná valaki."-ról "FRISSÍTÉS 2020. 11. 19. Kőbányai Polgármesteri Hivatal válasza: A 00073012-es bejelentésükkel kapcsolatban tájékoztatom, hogy azt 2020. október 20-án továbbítottam az illetékes Budapest Közút Zrt. felé intézkedés céljából. ------------ Budapest X. kerület, Maglódi út - Kada utca és Bodza utca közötti szakaszán egy méretes betondarab várja az úton, hogy valami szerencsétlen rommá törje rajta a futóművét. Igazán remek volna, ha még egy baleset előtt eltávolítaná valaki."-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "X. kerület"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  ________________________________
  Tisztelt Járókelő Egyesület!

  A 00073012-es bejelentésükkel kapcsolatban tájékoztatom, hogy azt 2020. október 20-án továbbítottam az illetékes Budapest Közút Zrt. fe
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Sutus Noémi elküldte az ügyet az illetékesnek: X. kerület

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére