Megoldatlan

Túl hamar pirosra váltó lámpa a kerékpárúton

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020. 11. 02.
Nem tudom ezt a választ elfogadni, kérem az ügyet megoldatlanra állítani vagy újra továbbítani az illetékesnek.. Ahogy másik kommentelő is írta, egyértelműen rosszul vannak beállítva a lámpák, ha valaki kimegy a helyszínre és megnézi, mennyivel vált hamarabb pirosra a kerékpáros lámpa, mint a közúti vagy akármelyik az osztott gyalogosforgalmat irányítók közül, akkor egyértelmű, hogy rossz a beállítás. Vagy ha a Budapest Közút komolyan gondolja a válaszát, akkor lehet, hogy a kerékpáros haladási sebességi modelljükkel vannak problémák. Ha Józsi bácsival számolnak, aki a kocsmából hazafelé gyök kettővel szlalomkerékpározik, akkor tökéletes a lámpabeállítás - de azért nem gondolom, hogy ez kellene, hogy legyen a viszonyítási pont.
------------
A Hungária körút - Salgótarjáni utca kereszteződésben a kerékpárút forgalmát szabályozó lámpa legtöbbször túl hamar vált pirosra. A kerékpáros lámpa már piros, amikor a Hungária forgalmát még hosszú másodpercekig nem állítja meg a jelzőlámpa és a gyalogátkelő lámpái sem kezdenek még el villogni sem.

Vannak olyan órák, amikor egész jól vált a lámpa, de az esetek nagy többségében túl hamar érkezik a piros jelzés. Bőven elég lenne, ha a kerékpárút piros jelzése a párhuzamos úton levő közúti jelzők sárga jelzése előtt érkezne egy-két másodperccel vagy miután a gyalogos lámpák elkezdenek villogni.

Kérem a lámpa programjának felülvizsgálatát és annak kiigazítását. Ez egy kerékpáros főútvonal nagy forgalommal és mindenképp szükség lenne rá, hogy ez a piros ne akassza meg feleslegesen a kerékpárosok haladását a Hungárián.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Hungária krt. 3

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Jelenleg nem tervezik a változtatást.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Jarokelo.hu oldalra a Hungária krt. – Salgótarjáni u. kereszteződésében a kerékpáros átvezetés zöld idejével kapcsolatban tett ismételt bejelentésére az alábbi tájékoztatást adj
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A Hungária körút - Salgótarjáni utca kereszteződésben a kerékpárút forgalmát szabályozó lámpa legtöbbször túl hamar vált pirosra. A kerékpáros lámpa már piros, amikor a Hungária forgalmát még hosszú másodpercekig nem állítja meg a jelzőlámpa és a gyalogátkelő lámpái sem kezdenek még el villogni sem. Vanna...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem tudom ezt a választ elfogadni, kérem az ügyet megoldatlanra állítani vagy újra továbbítani az illetékesnek.. Ahogy másik kommentelő is írta, egyértelműen rosszul vannak beállítva a lámpák, ha vala...
  • Szalai Krisztina lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Az illetékes szakmai válasza alapján.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Jarokelo.hu oldalra a Hungária krt. – Salgótarjáni u. kereszteződésben a jelzőlámpás forgalomirányítással kapcsolatban tett bejelentésére az alábbiakról tájékoztatjuk.

    A Hungá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • B-F. Tamara elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Lassan megünnepelhetjük a bejelentés három hónapos évfordulóját - tényleg nincs semmi mondanivalója a Budapest Közútnak egy ennyire látványosan elszúrt helyzet kapcsán?
  • v. k. hozzászólt a bejelentéshez.

    Ezen a környéken szinte az összes kerékpáros jelzőlámpa idióta módon van beállítva. Teljesen általános az indokolatlanul rövidre vett szabad jelzés.
    Érthetetlen számomra, hogy ha párhuzamosan a járműv...
  • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Zsákutca

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Varga Tamás
    Illetékes: Budapest Közút
    Hazlinszky Frigyes sétány (X. kerület, Kőbánya)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Kerékpárút tábla kopik

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Sz. V.
    Illetékes: Budapest Közút
    Fehér út (X. kerület, Kőbánya)
  Vissza az oldal tetejére