Megoldott

Budapest One meletti járda a Koszorúslány utcában

Amióta épül a Budapest One irodaház, már idejét sem tudom, vagy két éve, folyamatos probléma, hogy a Sasadi úti buszmegálló és a Kelenföldi buszmegállók, 4-es metró közti járdaszakaszon való gyalogos közlekedést ellehetetlenítik, vagy életveszélyesség teszik az ott közlekedést az irodaházat építők. Folyamatosan a buszsávban és a járdán parkolnak totál szabálytalanul, szemben a forgalommal, a kihelyezett jelzőlámpákra, záróvonalra és tiltó táblákra fittyet hánynak. A lámpáknak egyébként sincs értelmük, mert egyébként nincs olyan óriási autósforgalom, hogy a gyalogosnak 50 méterenként meg kelljen állnia a zöld lámpára várva, egyébként is van zebra végre. Most is ki van rakva a megállni tilos tábla, csak a tűzoltóságnak és az ELMŰ-nek szabad megállnia, erre Bobcat és Iveco találkozót tartanak a buszsávban és a járdán. Persze a gyalogosok figyelmét nem hívják fel arra, hogy a gyalogos közlekedést az utca túloldalán javasolják. Egyszer még egy baleset utáni állapotot is láttam itt, amikor a záróvonal ellenére balra nagy ívben akart valaki az irodaház mélygarázsából kihajtani, de belehajtott egy BKK buszba. Javaslom, hogy pollerek, vagy valami védőfal legyen kihelyezve végig a járda szélén, a záróvonal mentén is legyen szalagkorlát az úttesten.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Kelenföld vasútállomás M

Hozzászólások

  • Fónai Kende lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Szia!
    Köszönjük a visszajelzést!
    Ezzel segítitek a munkánkat, mert így nyomon tudjuk követni, hogy mi történt, még akkor is, ha az illetékes nem küld újabb állapotjelzést.
    Legyen szebb, biztonságosabb...
  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Viszonylag jól elválasztják a járdától az építési területet. Előfordul még, hogy a járdán és a buszsávban parkolnak a kivitelezők, de azzal nem lehet mit kezdeni. Zárható, köszönöm.
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • Szász László megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet"-ról "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Tájékoztatom hogy az érintett területet a Közterület-

    - felügyelet ellenőrzi és tettenérés esetén a hatáskörébe

    tartozó intézkedések
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Kiraktak pár papírt, hogy a járda mellett, a szalag mögött "munkaterület" van, de ugyanúgy munkaterületnek nézik a járdát és a buszsávot is továbbra is. Hihetetlen ez a pofátlanság, amit megengednek maguknak.
  • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Mindenféle figyelmeztetés nélkül gépi emelővel lengetnek gipszkartont és egyéb építőanyagot a járda fölött. A megállni tilos táblát figyelmen kívül hagyják, a járművet a sofőr elhagyta. A buszsávot és...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • Németh Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére