Válaszra vár

Járdán parkolás

FRISSÍTÉS: 2020.07.20.
A pollerek pótlása érdekében küldjük tovább a bejelentést a Budapest Közút részére.

A Lőrinc pap téri templom előtt, a pollerek hiánya miatt nincs akadálya a járdán való parkolásnak. Az említett járdaszakaszon rendszeresen várakoznak személygépkocsik (akár napokig, büntetés nélkül) és furgonok, amelyektől végképp nem lehet a járdát rendeltetésszerűen használni, még lapjával sem fér el az ember, nemhogy babakocsival, kerekesszékkel. Miért kéne a gyalogosnak az úttestre lépnie a szabálytalankodók miatt??? Kérem a hiányzó oszlopok mielőbbi pótlását.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Lőrinc Pap tér 4

Hozzászólások

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "VIII. kerület Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A kérdéses területen Társaságunk nem üzemeltet parkolás-gátló oszlopokat, így azok pótlását, kihelyezését nem tervezzük. Kérjük szíveskedjenek a bejelentést a kerületi Önkormányza
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés leírását "A Lőrinc pap téri templom előtt, a pollerek hiánya miatt nincs akadálya a járdán való parkolásnak. Az említett járdaszakaszon rendszeresen várakoznak személygépkocsik (akár napokig, büntetés nélkül) és furgonok, amelyektől végképp nem lehet a járdát rendeltetésszerűen használni, még lapjával sem fér el az ember, nemhogy babakocsival, kerekesszékkel. Miért kéne a gyalogosnak az úttestre lépnie a szabálytalankodók miatt??? Kérem a hiányzó oszlopok mielőbbi pótlását."-ról "FRISSÍTÉS: 2020.07.20. A pollerek pótlása érdekében küldjük tovább a bejelentést a Budapest Közút részére. A Lőrinc pap téri templom előtt, a pollerek hiánya miatt nincs akadálya a járdán való parkolásnak. Az említett járdaszakaszon rendszeresen várakoznak személygépkocsik (akár napokig, büntetés nélkül) és furgonok, amelyektől végképp nem lehet a járdát rendeltetésszerűen használni, még lapjával sem fér el az ember, nemhogy babakocsival, kerekesszékkel. Miért kéne a gyalogosnak az úttestre lépnie a szabálytalankodók miatt??? Kérem a hiányzó oszlopok mielőbbi pótlását."-ra.

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VIII. kerület Közterület-felügyelet Ügyosztály"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Járókelő Ágnes hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt JKF! Köszönöm válaszukat. Sokkal életszerűbb és hatékonyabb lenne a hiányzó két pollert pótolni. Kérem a probléma ilyen úton történő megoldását.
 • Járókelő Józsefvárosi Közterület-felügyelet hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük a bejelentését, amelyre reagálva utasítottuk úgy a térfigyelő központ vezetőjét, mint a közterület-felügyelői állományt, hogy – a rájuk kirótt egyéb szolgálati feladataik
  ...
 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület Közterület-felügyelet Ügyosztály

 • Járókelő Ágnes bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Hiányos felfestés

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  0814-Tömő utca - Illés utca (VIII. kerület, Józsefváros)
  Vissza az oldal tetejére