Megoldásra vár

Elhanyagolt, szemetes újbudai parkok.

Frissítés 2020.07.30.: Lassan eltelt egy hónap és a helyzet változatlan. Minden maradt a "helyén". Mi a teendő ilyenkor?
Válaszukat előre is köszönöm!
--------------
A XI. kerület, újbudai részén, a Baranyai utcában lévő "Táncoló lányok parkja", a MU színház és a Hamzsabégi úti kutyafuttatót, parkot szó szerint ellepte a szemét. Ahogy a mellékelt képeken is látszik kb 5-10 méterenként hatalmas szemét kupacokat, ágyneműket, kartonlapokat, ruhákat találni.Hetek, hónapok óta ott áznak és rohadnak a hátrahagyott lomok. Bokáig ér a mocsok, a cigarettacsikkek, eldobált sörös és boros üvegek. Valaki a napokban összegyűjtött a töltés mellőli részről pár szemétkupacot, amit átrakott a kukák mellé -valószínüleg abban a hiszemben, h majd a szemétszállító elviszi-, de senki nem foglalkozik vele és a szemét csak egyre nő. Pár lakóval összefogva elkezdtük összeszedni a szemetet, kartonlapokat, de ha jól gondolom ez nem a mi feladatunk lenne. Hol van az önkormányzat, hol vannak a szemetesek, hol van a polgármester, aki zöld kerületet ígért?! Kérem az illetékeseket, hogy foglalkozzanak Újbuda ezen részével, mert tarthatatlan állapotok uralkodnak és egyre nagyobb az elkeseredés.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Táncoló lányok parkja

Hozzászólások

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelettel:

  Bundi Piroska
  Budapest Főváros XI. kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal
  1113 Budapest, Bocskai út 39-41.

  >>> 2020.08.05. 11:40 >>>
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "A XI. kerület, újbudai részén, a Baranyai utcában lévő "Táncoló lányok parkja", a MU színház és a Hamzsabégi úti kutyafuttatót, parkot szó szerint ellepte a szemét. Ahogy a mellékelt képeken is látszik kb 5-10 méterenként hatalmas szemét kupacokat, ágyneműket, kartonlapokat, ruhákat találni.Hetek, hónapok óta ott áznak és rohadnak a hátrahagyott lomok. Bokáig ér a mocsok, a cigarettacsikkek, eldobált sörös és boros üvegek. Valaki a napokban összegyűjtött a töltés mellőli részről pár szemétkupacot, amit átrakott a kukák mellé -valószínüleg abban a hiszemben, h majd a szemétszállító elviszi-, de senki nem foglalkozik vele és a szemét csak egyre nő. Pár lakóval összefogva elkezdtük összeszedni a szemetet, kartonlapokat, de ha jól gondolom ez nem a mi feladatunk lenne. Hol van az önkormányzat, hol vannak a szemetesek, hol van a polgármester, aki zöld kerületet ígért?! Kérem az illetékeseket, hogy foglalkozzanak Újbuda ezen részével, mert tarthatatlan állapotok uralkodnak és egyre nagyobb az elkeseredés."-ról "Frissítés 2020.07.30.: Lassan eltelt egy hónap és a helyzet változatlan. Minden maradt a "helyén". Mi a teendő ilyenkor? Válaszukat előre is köszönöm! -------------- A XI. kerület, újbudai részén, a Baranyai utcában lévő "Táncoló lányok parkja", a MU színház és a Hamzsabégi úti kutyafuttatót, parkot szó szerint ellepte a szemét. Ahogy a mellékelt képeken is látszik kb 5-10 méterenként hatalmas szemét kupacokat, ágyneműket, kartonlapokat, ruhákat találni.Hetek, hónapok óta ott áznak és rohadnak a hátrahagyott lomok. Bokáig ér a mocsok, a cigarettacsikkek, eldobált sörös és boros üvegek. Valaki a napokban összegyűjtött a töltés mellőli részről pár szemétkupacot, amit átrakott a kukák mellé -valószínüleg abban a hiszemben, h majd a szemétszállító elviszi-, de senki nem foglalkozik vele és a szemét csak egyre nő. Pár lakóval összefogva elkezdtük összeszedni a szemetet, kartonlapokat, de ha jól gondolom ez nem a mi feladatunk lenne. Hol van az önkormányzat, hol vannak a szemetesek, hol van a polgármester, aki zöld kerületet ígért?! Kérem az illetékeseket, hogy foglalkozzanak Újbuda ezen részével, mert tarthatatlan állapotok uralkodnak és egyre nagyobb az elkeseredés."-ra.

 • Lengvary Norbert hozzászólt a bejelentéshez.

  Lassan eltelt egy hónap és a helyzet változatlan. Minden maradt a "helyén". Mi a teendő ilyenkor?
  Válaszukat előre is köszönöm!
 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Az illetékes válasza a PDF-ben olvasható.
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület

 • Lengvary Norbert hozzászólt a bejelentéshez.

  további képek:
 • Lengvary Norbert bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére