Megoldásra vár

Folyamatos szabálytalan parkolás_Barcsay u.2

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2020.06.29. Válaszlevél szerint: "A Budapest Közút Zrt. Forgalomtechnikai Igazgatóság 2020. március 26. napján keltezett válaszában jelezte, hogy a szükséges változtatásokat eszközölni fogja."

Az Erzsébet körút - Barcsay utca sarkán (az Erzsébetvárosi Közterület Felügyelethez tartozó területen) állandó jelleggel, szabálytalanul parkolnak járművek. A kijelölt parkolási területen kívül eső részen, a kijelölt gyalogos átkelőhelye előtti 5 méteren belül. Ezzel a képen láthatóan balesetveszélyesen, mert így beláthatatlanná válik az egyébkén igen forgalmas gyalogátkelőhely. Emellett nem teszik lehetővé, hogy a járművek szabályosan használhassák a közlekedési sávot, mivel a záróvonal átlépésére kényszerítik a szabályosan közlekedőket, továbbá szemből érkező forgalom esetén abszolút ellehetetlenítik a közlekedést. A jelenség díjköteles parkolási időszakban halmozottan megfigyelhető

Probléma helyszíne
Budapest VII. kerület, Erzsébetváros, Erzsébet krt. 19

Hozzászólások

 • Szilágyi Dóra megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A VII., Barcsay utca 2. számnál a megállási tilalom létesítésére vonatkozó terv elkészült, jelenleg a kivitelezés előkészítése folyik.

  Megvalósulásig szíves türelmét kérjük.

  Tis
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés leírását "Az Erzsébet körút - Barcsay utca sarkán (az Erzsébetvárosi Közterület Felügyelethez tartozó területen) állandó jelleggel, szabálytalanul parkolnak járművek. A kijelölt parkolási területen kívül eső részen, a kijelölt gyalogos átkelőhelye előtti 5 méteren belül. Ezzel a képen láthatóan balesetveszélyesen, mert így beláthatatlanná válik az egyébkén igen forgalmas gyalogátkelőhely. Emellett nem teszik lehetővé, hogy a járművek szabályosan használhassák a közlekedési sávot, mivel a záróvonal átlépésére kényszerítik a szabályosan közlekedőket, továbbá szemből érkező forgalom esetén abszolút ellehetetlenítik a közlekedést. A jelenség díjköteles parkolási időszakban halmozottan megfigyelhető"-ról "FRISSÍTÉS: 2020.06.29. Válaszlevél szerint: "A Budapest Közút Zrt. Forgalomtechnikai Igazgatóság 2020. március 26. napján keltezett válaszában jelezte, hogy a szükséges változtatásokat eszközölni fogja." Az Erzsébet körút - Barcsay utca sarkán (az Erzsébetvárosi Közterület Felügyelethez tartozó területen) állandó jelleggel, szabálytalanul parkolnak járművek. A kijelölt parkolási területen kívül eső részen, a kijelölt gyalogos átkelőhelye előtti 5 méteren belül. Ezzel a képen láthatóan balesetveszélyesen, mert így beláthatatlanná válik az egyébkén igen forgalmas gyalogátkelőhely. Emellett nem teszik lehetővé, hogy a járművek szabályosan használhassák a közlekedési sávot, mivel a záróvonal átlépésére kényszerítik a szabályosan közlekedőket, továbbá szemből érkező forgalom esetén abszolút ellehetetlenítik a közlekedést. A jelenség díjköteles parkolási időszakban halmozottan megfigyelhető"-ra.

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VII. kerület Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  [Címerpajzs figurákkal - RGB 3cm]

  ERZSÉBETVÁROS RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁGA
  1076 Budapest, Százház utca 10-18.
  Postacím: 1439 Budapest Pf.: 636
  Tel./Fax: 413-1767/342-7191

  Jarokelo.hu

  budapest@jarokel
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Herta elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága

 • Járókelő Herta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VII. kerület"-ról "VII. kerület Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő Egyesület!
  A JAROKELO-BUDAPEST- 00066451 azonosítószámú, a Barcsay utcán (Erzsébet körúti kereszteződésnél) tapasztalható szabálytalan megállással, várakozással kapcsolatos bejegyzés
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Acsai Milán hozzászólt a bejelentéshez.

  Visszatért probléma. Nem igazán akarnak intézkedni.
  https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/61148/forgalmi-savban-parkolas-ismet
 • Tóth Erika elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére