Megoldott

Betelt!

Üdvözletem mindenkinek!

Szomorúan tapasztalom azt a tényt ,hogy többszöri bejelentés után sem történt érdemleges változás az illegális szemétlerakat ügyében amely a Dankó utca és Magdolna utca sarkán jött létre.
A Hivatal válaszában az volt leírva hogy 2015.06.22-ig ez a probléma meg lesz szüntetve de legnagyobb sajnálatomra ez nem csak ,hogy nem történt meg de még a terület normális elkerítését sem kezdték el.
Az utcára folyik ki a telken elhelyezett illegális hulladék. Látok az utcákat takarító embereket a környéken akik végzik a munkájukat de mikor kissé feltámad a szél az egész napi tevékenykedésüket semmissé teszi pár perc leforgása alatt.
Lehet ,hogy a környező lakók nem minősülnek olyan fontos embereknek mint a kerület más pontjain élő emberek és mi élhetünk ebben a mocsokban?
Megengedhetetlen ez a helyzet egyszerűen felháborít az ,hogy egy fővárosban ahol ilyen sűrűn élnek az emberek az illetékesek hagynak létrejönni egy ilyen fertőt ami megkeseríti a környező lakosok életét minden egyes napon!
A hajléktalanok járnak kelnek ott és elképzelni sem tudom hogy mennyi használ tű lehet a szeméthalmok között amit a drog használok hagynak maguk után akik szintén rendszeresen járnak oda. Este kifejezetten veszélyes rész az oda beköltözött akár a sötétből előugró kábítószer használok miatt!
Már be lett jelentve korábban de az arra adott válasz sem bizonyult igaznak. Nem azt szeretném hogy megbírságolják akihez tartozik a terület vagy felszólítsák vagy bármilyen olyan dolgot tegyenek ami csak tovább tolja a problémát. Én azt kérem a legmélyebb tisztelettel ,hogy oldják meg a kialakult helyzetet ,hogy ne azok "élvezzék" minden hátrányát akik nem tehetnek róla. Megoldás pedig az lenne ,hogy kitakarítják a telket rendesen egy alapos rovarirtással egybekötve utána pedig egy normális masszív és magas kerítéssel szögesdróttal a tetején körbekerítenék na meg talán rendszeres ellenőrzés sem ártana.
Valamiért úgy sejtem hogy a telek tulajdonosa nem él ezen a környéken(nagyon meglepődnek ha igen) és nem szembesül nap mint nap ezzel a problémával. Érdekelne hogy az ő napját mennyire dobná fel a képen látható látvány minden egyes nap. Meleg nyári napokon kifejezetten "jó érzéssel" tölt el az ott lévő bomló szemét rothadása és a különböző bogártenyészetek látványa!
A kép a mai napon készült de a helyzet megtekinthető élőben is...és ezért a "látványosságért" még jegyet sem kell fizetni!Biztosíthatok mindenkit maradandó élmény lesz...
Remélem valaki aki olvassa soraimat tesz majd valami érdemlegeset is az ügyben és nem csak további papírtologatás történik még jó hosszú ideig ahogy eddig történt...

Tisztelettel John Smith egy felháborodott helyi lakos

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, VIII. kerület

Hozzászólások

  • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

    Elkészült a kerítés, ezzel szerintem megoldódott a probléma. Köszönjük!
  • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

    Úgy látom kerítés épülhet a jövőben, már ott van az építési anyag a telken.
  • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

    A szemetet elvitték, csak a sitt maradt, gondolom azt nem illegális tárolni. Sajnos mivel nincs kerítés, máris elkezdett újra termelődni... Mindenesetre most már nem annyira balkáni itt a hangulat. :)
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő !

    Természetesen a probléma újbóli megjelenésének megelőzése érdekében a hivatal Közterület-felügyeleti Ügyosztálya visszatérő ellenőrzéseket végez, hogy az illegális szemétlerakás
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Józsefvárosi Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő !
    Természetesen a probléma újbóli megjelenésének megelőzése érdekében a hivatal Közterület-felügyeleti Ügyosztálya visszatérő ellenőrzéseket végez, hogy az illegális szemétlerakást
    ...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Hivatalunk részéről az ügyben az alábbi tájékoztatást adjuk: A z ingatlan tulajdonosa hatóságunk előtt tett nyilatkozatában foglaltaknak nem tett eleget, így határozatban köteleztü...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

    A mai napon a jegyzőnek is megküldtem.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület JGK Józsefvárosi Gazdálkodási Központ

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület JGK Józsefvárosi Gazdálkodási Központ

  • John Smith bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Eldugult lefolyók

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: VIII. kerület JGK Józsefvárosi Gazdálkodási Központ
    Mátyás tér (VIII. kerület, Józsefváros)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Mária utca nagyon koszos, pedig új

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: VIII. kerület JGK Józsefvárosi Gazdálkodási Központ
    Mária utca (VIII. kerület, Józsefváros)
  Vissza az oldal tetejére