Megoldatlan

Bajcsy-Zsilinszky úti kerékpárút lekopott felfestése

Anonim Járókelő

Az V. kerületi Podmaniczky tér felújítása során "figyelmen kívüli hagyták", hogy ott korábban (vörösre színezett) kerékpárút volt, és úgy gondolták, hogy megszüntetik azt (elképzelésük szerint az emberek a továbbiakban a tér egyik felén majd leszállnak a bicikliről, áttolják a túloldalra, majd ott visszaszállnak a biciklire... no comment).
Miután megtörtént a felújítás, utána "gondolkodtak" csak megint, és végül sárga festékkel visszafestették a kerékpárutat, ahelyett, hogy mondjuk vörös kővel kirakták volna (ahogy a metrókijárót is), ami időtálló lenne. Nem is tartott sokáig, máris lekopott. Nemcsak itt, hanem például a Bazilika mögötti részen is, bár ott legalább látszik, hogy kerékpárút van, mert egyértelműen kikövezték és korlátokkal elkerítették.
Kérem, hogy elsődlegesen szíveskedjenek a felfestést javítani mind a Podmaniczky téren, mind a Bazilika mögött, továbbá fessék vissza a Podmaniczky tér két oldalán a zebrákat, illetve fessenek zebrát a 9-es buszmegállóhoz is.
Másodlagosan kérem, hogy a Podmaniczky téren helyezzék vissza az elválasztó oszlopokat és korlátokat, ezzel is egyértelműsítve, hogy ott vezet a kerékpárút.
Harmadszor pedig azt kérem, hogy szíveskedjenek napirendre tűzni a Podmaniczky téri kerékpárút vörös kővel történő kiépítését a jobb megjelölés érdekében.
Köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, Arany János Street

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Podmaniczky téren létesített felfestések garanciális helyreállítására felkértük a kivitelezőt. A kerékpárút Bazilika mögötti szakaszán lévő burkolati jelek felújítására Társaság
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére