Megoldott

Egyirányúsítás

FRISSÍTÉS 2020.02.01:

A részt már december 18-án egyirányúsították, tehát nem két napja, viszont sehol egy tájékoztató tábla hogy meddig és miért, sehol egy terelő útvonalat jelző tábla.

---

Tiszteletem.
Óbudán egyirányúsítottak egy utcát, az északi irányba haladók, így a kerékpárosok is behajtani tilos táblával találkoznak. Az utca az Eurovelo 6 javasolt rész, valamint alternatív útvonal nincs, jobbról a hév sínek, balra a 2 x 4 sávos Szentendrei út. Javaslom a "kivéve kerékpár" kiegészítést.
Utcanevet nem találtam, a térképen bejelölt részről van szó, a Ladik utca és a Bogdáni út közti "graffiti falas" szakaszról. A csatolt képeken lévő 20 km/órás tábla helyett van most behajtani tilos.
Köszönöm, várom a megoldást.
V_Zoltán

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Bogdáni út 1

Hozzászólások

 • Zoltán Varsányi hozzászólt a bejelentéshez.

  Köszönöm!
 • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!

  Hivatkozva 58256-os számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

  Tisztelt Bejelentő!

  A Ladik utca HÉV pályával párhuzamos szakaszának eredeti (kétirányú) forgalmi rendjét
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • S Dominik megváltoztatta a bejelentés leírását "Tiszteletem. Óbudán egyirányúsítottak egy utcát, az északi irányba haladók, így a kerékpárosok is behajtani tilos táblával találkoznak. Az utca az Eurovelo 6 javasolt rész, valamint alternatív útvonal nincs, jobbról a hév sínek, balra a 2 x 4 sávos Szentendrei út. Javaslom a "kivéve kerékpár" kiegészítést. Utcanevet nem találtam, a térképen bejelölt részről van szó, a Ladik utca és a Bogdáni út közti "graffiti falas" szakaszról. A csatolt képeken lévő 20 km/órás tábla helyett van most behajtani tilos. Köszönöm, várom a megoldást. V_Zoltán"-ról "FRISSÍTÉS 2020.02.01: A részt már december 18-án egyirányúsították, tehát nem két napja, viszont sehol egy tájékoztató tábla hogy meddig és miért, sehol egy terelő útvonalat jelző tábla. --- Tiszteletem. Óbudán egyirányúsítottak egy utcát, az északi irányba haladók, így a kerékpárosok is behajtani tilos táblával találkoznak. Az utca az Eurovelo 6 javasolt rész, valamint alternatív útvonal nincs, jobbról a hév sínek, balra a 2 x 4 sávos Szentendrei út. Javaslom a "kivéve kerékpár" kiegészítést. Utcanevet nem találtam, a térképen bejelölt részről van szó, a Ladik utca és a Bogdáni út közti "graffiti falas" szakaszról. A csatolt képeken lévő 20 km/órás tábla helyett van most behajtani tilos. Köszönöm, várom a megoldást. V_Zoltán"-ra.

 • Novák Péter hozzászólt a bejelentéshez.

  Még valami. A Minimal Masson negjelent egy érdekes felvetés idézem:

  "A Budapest közút arra hivatkozik, hogy plázát építenek ide, ezért történt, de mivel a plázát nem engedik felépíteni ezért szóltak
  ...
 • Novák Péter hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Admin!
  A magam részéről elégedetlen vagyok a válasszal. Leginkább azért, mert ezt a részt már december 18-án egyirányúsították, tehát nem két napja, viszont sehol egy tájékoztató tábla hogy med...
 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!

  Hivatkozva az 58256-os számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

  Tisztelt Bejelentő!

  A Ladik utca vasúti pályával párhuzamos szakaszát az utóbbi időben ideiglenesen eg
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Zoltán Varsányi bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére