Válaszra vár

Kérem a Vadaskerti utca egyirányúsítását, forgalomcsökkentését

Kérem vizsgálják meg, hogy hogyan lehetne megoldani a Vadaskerti utca egyirányúsítását és forgalomcsökkentését az Alsó völgy utca és a Hűvösvölgyi út mellett.
- Az út szélessége nem elégséges a 2 forgalmi + 1 parkolósávnak. Minden nap letörik legalább 1 autó tükrét, folyamatos a centizgetés, ha kukásautó, vagy teherautó jön, akkor mellette nem fér el másik autó.
- Az út páratlan oldalán, ahol az autók parkolnak a járdán alig lehet elférni gyalogosan. Itt az autók összevissza menetirányban, vagy azzal szemben parkolnak.
- Nagyon nagy a torlódás, rendszeres a dugó az áthaladó forgalom miatt és így az óvoda mellett nagyon nagy a szmog.
- A parkolósáv az óvodával átellenes oldalon van, így amelyik gyereket autóval hozzák-viszik, azoknak mindig át kell verekedni magukat a nagy autóforgalmon.

Tehát kérem az út egyirányúsítását (Hűvösvölgyi út felől a Völgy utca irányába, de ha indokolt lehet fordítva is), forgalomcsökkentését és a parkolósáv óvoda oldalára történő áthelyezését (K+R (kiss and ride) zóna kialakításával).
Várom válaszukat! Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Vadaskerti u. 14

Hozzászólások

  • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

    Jó felvetés, szerintem ezzel együtt vizsgálni kellene a Pasaréti út Pasaréti téren túli része - Páfrány út - Vadaskerti utca forgalomcsillapítását. Lényegében ez a Hűvösvölgyi út második sávjaként szo...
  • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Farkas Levente bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére