Megoldatlan

Kérem a Vadaskerti utca egyirányúsítását, forgalomcsökkentését

Frissítés 2020.02.06.: Sajnálom, hogy így látják. Javaslom egyszer a reggeli és egyszer a délutáni órában látogassák meg az utcát.
Kérdezem, hogy két járda, parkolósáv és két forgalmi sávra mi a minumum szélesség?
A Vadaskerti utca megfelel ennek?
---
Kérem vizsgálják meg, hogy hogyan lehetne megoldani a Vadaskerti utca egyirányúsítását és forgalomcsökkentését az Alsó völgy utca és a Hűvösvölgyi út mellett.
- Az út szélessége nem elégséges a 2 forgalmi + 1 parkolósávnak. Minden nap letörik legalább 1 autó tükrét, folyamatos a centizgetés, ha kukásautó, vagy teherautó jön, akkor mellette nem fér el másik autó.
- Az út páratlan oldalán, ahol az autók parkolnak a járdán alig lehet elférni gyalogosan. Itt az autók összevissza menetirányban, vagy azzal szemben parkolnak.
- Nagyon nagy a torlódás, rendszeres a dugó az áthaladó forgalom miatt és így az óvoda mellett nagyon nagy a szmog.
- A parkolósáv az óvodával átellenes oldalon van, így amelyik gyereket autóval hozzák-viszik, azoknak mindig át kell verekedni magukat a nagy autóforgalmon.

Tehát kérem az út egyirányúsítását (Hűvösvölgyi út felől a Völgy utca irányába, de ha indokolt lehet fordítva is), forgalomcsökkentését és a parkolósáv óvoda oldalára történő áthelyezését (K+R (kiss and ride) zóna kialakításával).
Várom válaszukat! Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Vadaskerti u. 14

Hozzászólások

 • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Farkas Levente hozzászólt a bejelentéshez.

  Köszönöm a választ! Sajnálom, hogy másképp látják a helyzetet.
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!
  A
  https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/58128/kerem-a-vadaskerti-utca-egyiranyusitasat-forgalomcsokkenteset bejelentésre a következő választ adjuk:

  Tisztelt Farkas Levent
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "Kérem vizsgálják meg, hogy hogyan lehetne megoldani a Vadaskerti utca egyirányúsítását és forgalomcsökkentését az Alsó völgy utca és a Hűvösvölgyi út mellett. - Az út szélessége nem elégséges a 2 forgalmi + 1 parkolósávnak. Minden nap letörik legalább 1 autó tükrét, folyamatos a centizgetés, ha kukásautó, vagy teherautó jön, akkor mellette nem fér el másik autó. - Az út páratlan oldalán, ahol az autók parkolnak a járdán alig lehet elférni gyalogosan. Itt az autók összevissza menetirányban, vagy azzal szemben parkolnak. - Nagyon nagy a torlódás, rendszeres a dugó az áthaladó forgalom miatt és így az óvoda mellett nagyon nagy a szmog. - A parkolósáv az óvodával átellenes oldalon van, így amelyik gyereket autóval hozzák-viszik, azoknak mindig át kell verekedni magukat a nagy autóforgalmon. Tehát kérem az út egyirányúsítását (Hűvösvölgyi út felől a Völgy utca irányába, de ha indokolt lehet fordítva is), forgalomcsökkentését és a parkolósáv óvoda oldalára történő áthelyezését (K+R (kiss and ride) zóna kialakításával). Várom válaszukat! Köszönöm!"-ról "Frissítés 2020.02.06.: Sajnálom, hogy így látják. Javaslom egyszer a reggeli és egyszer a délutáni órában látogassák meg az utcát. Kérdezem, hogy két járda, parkolósáv és két forgalmi sávra mi a minumum szélesség? A Vadaskerti utca megfelel ennek? --- Kérem vizsgálják meg, hogy hogyan lehetne megoldani a Vadaskerti utca egyirányúsítását és forgalomcsökkentését az Alsó völgy utca és a Hűvösvölgyi út mellett. - Az út szélessége nem elégséges a 2 forgalmi + 1 parkolósávnak. Minden nap letörik legalább 1 autó tükrét, folyamatos a centizgetés, ha kukásautó, vagy teherautó jön, akkor mellette nem fér el másik autó. - Az út páratlan oldalán, ahol az autók parkolnak a járdán alig lehet elférni gyalogosan. Itt az autók összevissza menetirányban, vagy azzal szemben parkolnak. - Nagyon nagy a torlódás, rendszeres a dugó az áthaladó forgalom miatt és így az óvoda mellett nagyon nagy a szmog. - A parkolósáv az óvodával átellenes oldalon van, így amelyik gyereket autóval hozzák-viszik, azoknak mindig át kell verekedni magukat a nagy autóforgalmon. Tehát kérem az út egyirányúsítását (Hűvösvölgyi út felől a Völgy utca irányába, de ha indokolt lehet fordítva is), forgalomcsökkentését és a parkolósáv óvoda oldalára történő áthelyezését (K+R (kiss and ride) zóna kialakításával). Várom válaszukat! Köszönöm!"-ra.

 • Farkas Levente hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajnálom, hogy így látják. Javaslom egyszer a reggeli és egyszer a délutáni órában látogassák meg az utcát.
  Kérdezem, hogy két járda, parkolósáv és két forgalmi sávra mi a minumum szélesség?
  A Vadaske...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!
  A
  https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/58128/kerem-a-vadaskerti-utca-egyiranyusitasat-forgalomcsokkenteset bejelentésre a következő választ adjuk:

  Tisztelt Farkas Levent
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Jó felvetés, szerintem ezzel együtt vizsgálni kellene a Pasaréti út Pasaréti téren túli része - Páfrány út - Vadaskerti utca forgalomcsillapítását. Lényegében ez a Hűvösvölgyi út második sávjaként szo...
 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Farkas Levente bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére