Válaszra vár

Szabálytalanul parkoló autók

Frissítés - 2019.09.27.
Természetesen semmi sem történt. Tegnap a gyalogátkelőhelyen (!!!) állva várakozott egy autós, sajnos nem tudtam képet készíteni. Én azt gondolom, hogy ez a kialakult szokás nem tolerálható.. A törvénytisztelő polgárok, a kisgyerekes családosok, nap mint nap arra közlekednek, a megújuló játszótér pedig tovább növeli majd a gyalogos forgalmat. Ezért kiemelten fontos, hogy a sokszor veszélyes, máskor csak egyszerűen arcátlan parkolási szokásokat felszámolja az illetékes.
------------------------

Hűvösvölgyi buszvégállomással szemben a járdára állnak az autók, sokszor nem lehet elférni tőlük, sőt, a gyalogos átkelőhelyre is felállnak. Múltkor a gyerekemet úgy rántotta el, hogy ne rajta keresztül álljon fel a járdára az autó.
A közeli bölcsődéből és óvodából sok a kisgyerekes erre, babakocsival stb.
Szükséges lenne parkolást gátló oszlopok telepítése, szankcionálás

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Hűvösvölgyi út 219

Hozzászólások

 • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Hűvösvölgyi buszvégállomással szemben a járdára állnak az autók, sokszor nem lehet elférni tőlük, sőt, a gyalogos átkelőhelyre is felállnak. Múltkor a gyerekemet úgy rántotta el, hogy ne rajta keresztül álljon fel a járdára az autó. A közeli bölcsődéből és óvodából sok a kisgyerekes erre, babakocsival stb. Szükséges lenne parkolást gátló oszlopok telepítése, szankcionálás"-ról "Frissítés - 2019.09.27. Természetesen semmi sem történt. Tegnap a gyalogátkelőhelyen (!!!) állva várakozott egy autós, sajnos nem tudtam képet készíteni. Én azt gondolom, hogy ez a kialakult szokás nem tolerálható.. A törvénytisztelő polgárok, a kisgyerekes családosok, nap mint nap arra közlekednek, a megújuló játszótér pedig tovább növeli majd a gyalogos forgalmat. Ezért kiemelten fontos, hogy a sokszor veszélyes, máskor csak egyszerűen arcátlan parkolási szokásokat felszámolja az illetékes. ------------------------ Hűvösvölgyi buszvégállomással szemben a járdára állnak az autók, sokszor nem lehet elférni tőlük, sőt, a gyalogos átkelőhelyre is felállnak. Múltkor a gyerekemet úgy rántotta el, hogy ne rajta keresztül álljon fel a járdára az autó. A közeli bölcsődéből és óvodából sok a kisgyerekes erre, babakocsival stb. Szükséges lenne parkolást gátló oszlopok telepítése, szankcionálás"-ra.

 • Járókelő Miklós hozzászólt a bejelentéshez.

  Természetesen semmi sem történt. Tegnap a gyalogátkelőhelyen (!!!) állva várakozott egy autós, sajnos nem tudtam képet készíteni. Én azt gondolom, hogy ez a kialakult szokás nem tolerálható.. A törvé...
 • Járókelő Miklós visszajelzésére vár.

 • Járókelő Miklós hozzászólt a bejelentéshez.

  Láng Zsolt ott kampányol mellette a hirdetőtáblán. Közben a babakocsis, gyerekes, kerekesszékes kerülgesse az autókat, amelyek a járdán állnak.
  Azóta is, meg mindig
 • Járókelő Miklós hozzászólt a bejelentéshez.

  Kire kell szavazni, hogy történjen valami???
 • Fülöp Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük észrevételét.
  Bejelentését továbbítottuk az illetékes Önkormányzati Osztály felé, akik meg fogják vizsgálni az Ön által említett problémát, majd a rendelkezésükre álló k
  ...
 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Közrend"-ról "Parkolás"-ra.

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

 • Járókelő Miklós bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére