Megerősítésre vár

Jelzés nélküli lezárás

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2019.09.02.
"A helyzet egyre kaotikusabb. Konkrétan feljön az ember az aluljáróból és szinte egyből ott van a kerítés. Alig lehet elférni. Ráadásul össze vissza kerülgetve lehet csak áthaladni."
-----
FRISSÍTÉS 2019.07.17.:
Javulni nem javult semmi, hanem éppen hogy romlott inkább. Az átjárható terület keskeny, és út felbontásokkal tarkított, a járható nyomvonal szinte naponta változik.
Jó lenne, ha legalább egy korrekt tájékoztatás lenne az átjárás módjáról, lehetőleg up-to-date állapotban tartva.
Az azóta kihelyezett "csak tolva" táblák nem tekinthetők megoldásnak - érdekes módon közúti forgalmi sávban ilyet még sosem helyeztek ki...

----------

A Népliget buszvégállomás felőli sarkán bármiféle tábla vagy egyéb jelzés nélkül kiraktak egy kordont a kerékpárútra. A képen talán kevésbé látszik, hogy a lezárás közvetlenül az úton való átvezetés előtt végződik, így váratlanul bukkanhatnak fel biciklisek a kanyarodó autósok előtt.

Tényleg dolgoznak bent, ezzel nincs gond, de ráadásul jó nagy a lekerített terület, úgyhogy az 1-es villamos és a metrópótlók tömege most össze van szorítva a tanácstalan biciklisekkel, akiket senki nem tájékoztat a kerülőútról.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Népliget M

Hozzászólások

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a X. kerület Népliget M metróállomás környezetében elkorlátozott kerékpárúttal kapcsolatosan tett észrevételt
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.07.17.: Javulni nem javult semmi, hanem éppen hogy romlott inkább. Az átjárható terület keskeny, és út felbontásokkal tarkított, a járható nyomvonal szinte naponta változik. Jó lenne, ha legalább egy korrekt tájékoztatás lenne az átjárás módjáról, lehetőleg up-to-date állapotban tartva. Az azóta kihelyezett "csak tolva" táblák nem tekinthetők megoldásnak - érdekes módon közúti forgalmi sávban ilyet még sosem helyeztek ki... ---------- A Népliget buszvégállomás felőli sarkán bármiféle tábla vagy egyéb jelzés nélkül kiraktak egy kordont a kerékpárútra. A képen talán kevésbé látszik, hogy a lezárás közvetlenül az úton való átvezetés előtt végződik, így váratlanul bukkanhatnak fel biciklisek a kanyarodó autósok előtt. Tényleg dolgoznak bent, ezzel nincs gond, de ráadásul jó nagy a lekerített terület, úgyhogy az 1-es villamos és a metrópótlók tömege most össze van szorítva a tanácstalan biciklisekkel, akiket senki nem tájékoztat a kerülőútról."-ról "FRISSÍTÉS: 2019.09.02. "A helyzet egyre kaotikusabb. Konkrétan feljön az ember az aluljáróból és szinte egyből ott van a kerítés. Alig lehet elférni. Ráadásul össze vissza kerülgetve lehet csak áthaladni." ----- FRISSÍTÉS 2019.07.17.: Javulni nem javult semmi, hanem éppen hogy romlott inkább. Az átjárható terület keskeny, és út felbontásokkal tarkított, a járható nyomvonal szinte naponta változik. Jó lenne, ha legalább egy korrekt tájékoztatás lenne az átjárás módjáról, lehetőleg up-to-date állapotban tartva. Az azóta kihelyezett "csak tolva" táblák nem tekinthetők megoldásnak - érdekes módon közúti forgalmi sávban ilyet még sosem helyeztek ki... ---------- A Népliget buszvégállomás felőli sarkán bármiféle tábla vagy egyéb jelzés nélkül kiraktak egy kordont a kerékpárútra. A képen talán kevésbé látszik, hogy a lezárás közvetlenül az úton való átvezetés előtt végződik, így váratlanul bukkanhatnak fel biciklisek a kanyarodó autósok előtt. Tényleg dolgoznak bent, ezzel nincs gond, de ráadásul jó nagy a lekerített terület, úgyhogy az 1-es villamos és a metrópótlók tömege most össze van szorítva a tanácstalan biciklisekkel, akiket senki nem tájékoztat a kerülőútról."-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  A helyzet egyre kaotikusabb. Konkrétan feljön az ember az aluljáróból és szinte egyből ott van a kerítés. Alig lehet elférni. Ráadásul össze vissza kerülgetve lehet csak áthaladni.
 • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a X. kerület Népliget M metróállomás környezetében elkorlátozott kerékpárúttal kapcsolatosan tett észrevételt
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "A Népliget buszvégállomás felőli sarkán bármiféle tábla vagy egyéb jelzés nélkül kiraktak egy kordont a kerékpárútra. A képen talán kevésbé látszik, hogy a lezárás közvetlenül az úton való átvezetés előtt végződik, így váratlanul bukkanhatnak fel biciklisek a kanyarodó autósok előtt. Tényleg dolgoznak bent, ezzel nincs gond, de ráadásul jó nagy a lekerített terület, úgyhogy az 1-es villamos és a metrópótlók tömege most össze van szorítva a tanácstalan biciklisekkel, akiket senki nem tájékoztat a kerülőútról."-ról "FRISSÍTÉS 2019.07.17.: Javulni nem javult semmi, hanem éppen hogy romlott inkább. Az átjárható terület keskeny, és út felbontásokkal tarkított, a járható nyomvonal szinte naponta változik. Jó lenne, ha legalább egy korrekt tájékoztatás lenne az átjárás módjáról, lehetőleg up-to-date állapotban tartva. Az azóta kihelyezett "csak tolva" táblák nem tekinthetők megoldásnak - érdekes módon közúti forgalmi sávban ilyet még sosem helyeztek ki... ---------- A Népliget buszvégállomás felőli sarkán bármiféle tábla vagy egyéb jelzés nélkül kiraktak egy kordont a kerékpárútra. A képen talán kevésbé látszik, hogy a lezárás közvetlenül az úton való átvezetés előtt végződik, így váratlanul bukkanhatnak fel biciklisek a kanyarodó autósok előtt. Tényleg dolgoznak bent, ezzel nincs gond, de ráadásul jó nagy a lekerített terület, úgyhogy az 1-es villamos és a metrópótlók tömege most össze van szorítva a tanácstalan biciklisekkel, akiket senki nem tájékoztat a kerülőútról."-ra.

 • Járókelő Szilvia hozzászólt a bejelentéshez.

  A lezárás a metróépítés miatt van, történt egy másik bejelentés is azóta ugyanerre a helyszínre.
  Javulni nem javult semmi, hanem éppen hogy romlott inkább. Az átjárható terület keskeny, és út felbontá
  ...
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Nem jártam arra mostanában, valaki más vissza tud jelezni?
 • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a X. kerület Népliget M metróállomás környezetében elkorlátozott kerékpárúttal kapcsolatosan tett – az alábbi
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Ez tényleg nagyon gáz, mert semmi alternatíva nincs. Két irányból is erre vezet az út minden figyelmeztetés nélkül, és ebbe gurulnak bele.
 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére