Megoldott

Fehérvári-Hengermalom sarok - rosszul tervezett parkoló

A Fehérvári-Hengermalom út sarkán a térképen jelzett helyen a villamosfelújítással együtt új parkolókat is kialakítottak, azonban a jelölt helyen ez a járdával párhuzamosan került kiépítésre, nem pedig rá merőlegesen, pedig lett volna hely. Az autók azonban továbbra is merőlegesen parkolnak.

Azt gondolom, mivel van hely, célszerű lenne bővíteni a parkolót, így merőlegesen több autónak is jutna hely, és nem szabálytalanul, egyik kerekükkel a sárban kényszerülnének megállni.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, XI. kerület

Hozzászólások

  • Le Marietta hozzászólt a bejelentéshez.

    a bejelentést a 3-0 megoldott arányú szavazás szerint megoldottként zártam, ha szükség lenne újraküldésre, kérlek, itt jelezzétek http://jarokelo.hu/budapest/bejelentesek/4215/fehervari-hengermalom-sarok-rosszul-tervezett-parkolo/frissites
  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (4215)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A Fehérvári út – Hengermalom út közöt
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Baksai-Szabó Kristóf hozzászólt a bejelentéshez.

    Mivel tudjuk, hogy zsúfolt városunkban minden parkolóhely aranyat ér, arra kellene törekedni, hogy a lehető legjobban használjuk ki a rendelkezésre álló területet parkolók kialakítására. Itt ez láthat...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Mégis ki kényszeríti őket a szabálytalan parkolásra?
    Merőlegesen nincs meg a minimális hossz a meglévő járdáig (a 2. rövid autó is belóg a járdára), ezért épült párhuzamos parkoló.
    De majd megköszönik...
  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Baksai-Szabó Kristóf bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére