Megoldatlan

Átmenő forgalom

FRISSÍTÉS 2019.02.20.:
Tisztelt Budapest Közút!
Szeretnék érdeklődni, hogy mi a II. kerületi Önkormányzattal folytatott egyeztetések eredménye, várható-e az érintett utcák forgalomcsillapítása.
----------------------------------------

A reggeli csúcsforgalomban a Pasaréti úton kialakuló dugót nagyon sokan próbálják kikerülni a Battai lépcső-Széplak utca-Cirok utca útvonalon. Ezzel legfeljebb néhány autóval előrébb tudnak visszaállni ugyanabba a sorba. Túl sok értelme tehát nincs, viszont bosszúságot okoznak azoknak, akik a Pasaréti úton tisztességesen végigállják a sort, és ezzel hátrébb kerülnek, illetve azoknak is, akik ellenirányban szeretnének közlekedni ebben a hurokban, mert ez szinte lehetetlenné válik: a város felé tartó autósok általában a sebességkorlátozást túllépve haladnak végig az utcákon, és a Pasaréti út torkolata előtt feltorlódnak, így innen nem lehet behajtani a Cirok utcába. Az utóbbi időben több kátyú is megjelent, valószínűleg a nagy átmenő forgalom miatt. A kifelé egyirányúsítást az iskola miatt sem tartanám jó megoldásnak, javasolnám viszont, hogy csak célforgalom számára engedélyezzék a behajtást a Battai lépcső-Széplak utca-Cirok utca hurokba, legalább hétfőtől péntekig, reggel 7 és 9 óra között.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Széplak u. 11

Hozzászólások

  • Szalai Krisztina lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

    MEGOLDATLAN
    Valóban rövid időszakban, de akkor percenként kb. 10 autó kerül erre. A célforgalom tökéletes megoldás lenne, senkit semmiben nem korlátozna.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!
    A
    https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/31469/atmeno-forgalom bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Szász László Úr!

    A II. kerület, Széplak utca forgalmi rend
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Kövér Blanka elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés leírását "A reggeli csúcsforgalomban a Pasaréti úton kialakuló dugót nagyon sokan próbálják kikerülni a Battai lépcső-Széplak utca-Cirok utca útvonalon. Ezzel legfeljebb néhány autóval előrébb tudnak visszaállni ugyanabba a sorba. Túl sok értelme tehát nincs, viszont bosszúságot okoznak azoknak, akik a Pasaréti úton tisztess...

  • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Budapest Közút!
    Szeretnék érdeklődni, hogy mi a II. kerületi Önkormányzattal folytatott egyeztetések eredménye, várható-e az érintett utcák forgalomcsillapítása.
  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Szász László Úr!

    Társaságunkhoz érkezett II. kerület, Battai lépcső - Széplak utca - Cirok utca forgalmi rendjével kapcsolatos észrevételeire az alábbi tájékoztatást adjuk.
    Az Ön által leírt
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Szász László bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére