Megoldatlan

Kerékpárút állapota

Anonim Járókelő

Rákospalota, Fő út kerékpárúttal, illetve gyalog-és kerékpárúttal ellátott, ami az alábbi állapotban van: a közműfedél természetesen itt is a kerékpársávon van, ezt tetézi, hogy annak burkolata sérült.
Egy közműfedélke hiányzik, annak helyét már fű nőtte be.
Az egyik sarkon egy zöld oszlop volt a kerékpárút közepén, ami nem baj. Oka, hogy oda gépjárművel ne hajtsanak rá. Csak épp az oszlop nincs a helyén. Persze mit számít az az egy oszlop, amikor az autóbejáróknál nincs, így a gyalog-és kerékpárutat parkolónak használják a Kossuth utcai buszmegállórengeteg mellett. Ez akkor is megengedhetetlen, ha nem lenne itt kerékpárút.
De van, ami szintén baj, hiszen nem olyan nagyforgalmú út ez, hogy szeparálni kelljen a kerékpárral közlekedőket. Remélem, egy majdani területrendezéssel megszüntetésre kerül a kerékpárút.
A területrendezéssel remélhetőleg megoldódnak egyéb dolgok is, hogy pl. nem a járdára parkolnak a buszok, kidöntve KRESZ-táblákat, nem házak alá eresztik a kipufogógázt, a járdán parkolók tudnak majd szabályosan parkolni és a Futár-kijelzőt is lehet majd látni. Ez ugyanis elég szerencsétlen helyre került, a 12-es villamos végállomására, ami itt a legkevésbé használt járat.

Probléma helyszíne
Budapest XV. kerület, XV. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Fogok!
  • Le Marietta hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Bejelentő! Tudna írni majd, hogy hogy áll a helyszín?
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2516)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A XV. kerület, Fő út melletti kerékpár
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére