Megoldatlan

A Kőbányai úti kerékpárút végnapjai

Anonim Járókelő

Van ám ezen a járdán minden: szemkiverő ágak, fák termései, szeméthalom, földkupac, zöldhulladék-kupac, megsüllyedt közműfedélke, kiégett fű, el nem hordott kaszálat.
Mindezzel az a még nagyobb baj, hogy ez egészen pontosan egy gyalog-és kerékpárút. Még a sokat látott budapesti kerékpárútkritikus-szememnek is kicsit sok volt ez. És ezen leírás és képek a Kőbányai úti kerékpárútnak csak egy ~100 méteres szakaszát ábrázolja.

A legjobb lenne ha ugye először is minimum elhárítanák a fenn jelzett problémákat, másrészt pedig megszüntetni a kerékpársávot. Vagy legalábbis hivatalosan engedélyezni a közúton való kerékpározást. Még mindig biztonságosabb, mint ezen az akadálypályán szlalomozni, ami felér egy mesterséges közúti veszélyeztetéssel. Ez már nem az az idő, amikor "kerékpárbarát" módon elkülönítjük a többi járművel közlekedőktől a bringásokat.
Most a Könyves Kálmán körút kereszteződésében egyébként is át kell tolni a bringát, mert fogták az illetékesek és lezárták a kerékpáros átjárót.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, VIII. kerület

Hozzászólások

  • X Y hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem akartam külön bejelentést küldeni erről, de egyre gyalázatosabb állapotban a Kőbányai úti bringaút. Két napja összeszedték a szemetet a villamossínek közül és lenyírták a füvet. Szokás szerint a s...
  • X Y hozzászólt a bejelentéshez.

    A beszakadt aknát időközben kijavították, köszönet érte.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Reméljük a legjobbakat:)
  • X Y hozzászólt a bejelentéshez.

    Hétköznap naponta kétszer járok arra. A taxisok nem megállni szoktak a kerékpárúton, hanem konkrétan ott várakoznak. Két-három olyan hely is van, ahol rendszeresen áll egy-egy autó (Google térképen is...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2329)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    Útellenőreink jelentései alapján Társa
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Azért itt taxik nem nagyon szoktak megállni, gondolom én. Máshol viszont igen, ami probléma, de a taxizás egy nagy maffia, úgyhogy nagyon lassan fog ez megoldódni.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A kerékpár úton parkoló taxisokat kifelejtette!.......illetve, hogy a gyalogosoktól is különítsék el a bringaútat. Ha nem közös az út, akkor is ott sétafikálnak! :-)
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére