Megoldatlan

Galopp utca, Lóverseny tér parkolási rend

Anonim Járókelő

Káposztásmegyeren a Galopp utca és Lóverseny tér parkolási rendjét rendezni kellene. Nagyon hiányoznak a felfestések, ezek miatt szinte mindennapos, hogy a szemétszállító autó nem nem tud kikanyarodni a lóverseny térről, mert a kanyar mindkét oldál parkoló autók álnak (kissebb autóknak ez nem okoz gondot, de a kukásautó már nem fér ki). Egyik irányba általába még be tud menni, csak a téren nincs hely megfordulni és a kihajtás már nehézkes.
Felfestés hiányából adódóan sokszor marad fél kocsihely a Galopp utcában. Illetve pár helyen nem teljesen tisztázott, hogy lehet-e parkolni. Több tűzcsap is van az út mellett, felfestés hiányában az autók megállnak mellette. Illetve egyes helyeken a padka lejáróként van kialakítva. Sokan eléállnak, illetve nem hagynak elég helyet a garázsból be-kiállóknak.
Harmadik probléma a Lóverseny térre történő behajtás szabályossága. Az egyetlen bejáraton (ahol a postás és szemétszállító autó is közlekedik) ki van rakva egy mindkét oldalról behajtani tilos tábla. Régebben volt alatta egy kiegészítő tábla, de az évek alatt ez eltűnt. Így a szabályok értelmében a térre senki se hajthatna be autóval, pedig mozgáskorlátozott parkoló is van egy helyen kialakítva ott.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Lóverseny tér

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a IV. kerület Lóverseny téri várakozási rend módosításával kapcsolatosan tett javaslatot - az alábbi választ ad
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére