Megoldott

Boráros tér - aluljáró L kijárat - hónapok óta hiányzó biztonsági üveg és graffiti, málló korlát alap

Anonim Járókelő

A Boráros tér Budapest azon kiemelt, nagy forgalmú aluljárója, ahol a H7-es csepeli HÉV napi utasforgalmának (csúcsidőben 5500 fő/nap/irány/óra, forrás: BKV paraméterkönyv 2008) jelentős része áthalad. A legtöbb utas elhalad az L kijárat fotón látható korlátja mellett is, amelynek egyik biztonsági üveglapja hónapok óta hiányzik.

A hiányzó és balesetveszélyes (gyerekek, idősek könnyen be tudnak ezen a lyukon zuhanni) üveglapról minden bizonnyal tud a rendőrség és a Fővárosi Közterület Felügyelet is, minden bizonnyal meg is tették ezzel kapcsolatban a jelentésüket, hiszen korábbi írásos és szóbeli tájékoztatásaik szerint naponta többször is jelen vannak a Boráros téren, mint ahogy az a még legalább 10 egyéb közszolgáltató is, akiknek valamilyen műtárgyuk jelen van a területen, bár utóbbiaknak nem feladata ilyesmit észrevenni.

A korlát még meglévő üvegein léfő firkák és a korlát málló kő alapja már csak hab a tortán!

Az is lehet, hogy ez a biztonsági üveg csak egy 30 éves design elem, amit az F kijáratnál pl. polikarbonát lappal pótoltak, aminek azért nem ugyanazok a fizikai tulajdonságai, meg nem is ugyanúgy néz ki. Egy ilyen probléma megoldása nagyon hosszú ideig tart, mint ahogyan azt a https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/14320/betort-uveg írásban is követhettük, de azért valamilyen ideiglenes lezuhanás elleni megoldást összeeszkábáltathatna a tisztelt Fővárosi Önkormányzat! Esetleg fát, szöget, egyéb anyagot fel tudok ajánlani, ha nincs erre pénz, de a biztonsági üvegre is rendezhetünk gyűjtést... Köszönöm a naponta arra elhaladó több tízezer ember nevében is!

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Boráros tér 1

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelő lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az alábbi információt kaptuk a Fővárostól: 2017.08.31-én Budapest Közút Járókelőnek megküldte a választ, a hiányzó korlát pótlásra került.
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Jelentem az aktákon túl is van élet. A hiányzó biztonsági üveget pótolták. Köszönöm azoknak, akik két kezük munkájával ezt megtették és egy kicsit azoknak is, aki a munkát nem gátolták.

    A szemben lév...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt www. jarokelo.hu Csapata!

    Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy levelüket érkeztettük az FPH_KOZP-100781/2017-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főoszt
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Sági Katalin elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

  • Sági Katalin megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A hiányzó korlát elem még 2017.08.15. 20:00-kor sem került pótlásra, így ennek sincs gazdája vagy felelőse. Valószínűleg senkit sem fizetnek adóforintokból azért, hogy ez a terület rendben legyen.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    (Ha mindenki évente csak egy problémát jelezne az illetékeseknek dokumentáltan, visszakereshetően, akkor legalább azt tudnánk, hogy hányadán állunk... Sokan csak magukban zsörtölődnek, esetleg egymás...
  • Bardócz Csabaverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Egyszer már ezt is pótolták egy polikarbonát lappal, eddig tartott.
    https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/13765/hianyzo-uveglap
    Már én is be akartam jelenteni, csak sosem jutottam el odáig, hogy...
  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére