Megoldatlan

Indokolatlan "megállni tilos" tábla

Anonim Járókelő

Az I. kerület, Piroska u. 4. szám előtt egy értelmetlenül kihelyezett "megállni tilos" tábla nehezíti meg a házban lakók életét. A ház előtt a tábla kihelyezése előtt 2 parkolóhely volt, amire - a súlyos parkolási bírságok fizetése nélkül - továbbra is nagy szüksége lenne az ott lakóknak.

Amennyiben a tábla azért került oda, hogy az utca végén található garázsbejáratokat szabadon hagyják (bár ezeket a tábla kihelyezése előtt is mindig szabadon hagyták az utcában parkolók), akkor érthetetlen, hogy az utca jobb oldalán miért került a tábla jóval lejjebb, mint a bal oldalon, elvéve ezzel az említett parkolóhelyeket.

Amennyiben pedig azért került oda a tábla, hogy a zsákutca végén a megfordulást segítse, akkor szintén értelmetlen a jelenlegi helye, egyrészt azért, mert ha bal oldali táblával egy vonalban lenne, akkor is bőven lenne hely mögötte a megfordulásra, másrészt azért, mert fent mögötte egy lámpaoszlop is található a garázsok előtt, így - az esetlegesen ott parkoló autóktól függetlenül - nincs lehetőség nagyobb ívben ráfordulni az utca végén.

A probléma mielőbbi megoldását előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Piroska u. 4

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    T. Közút! Köszönöm választ... bár ahogyan a probléma leírásakor is említettem -parkolástól függetlenül - a lámpaoszlop miatt képtelenség nagyobb ívben ráfordulni, ezért a nagyobb járművek pl. kukásaut...
  • Budapest Közút válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Az Ön által jelölt helyszínen a Piroska utca 4. szám előtt a megállási tilalom fenntartását az indokolja, hogy a zsákutca végében biztosítani lehessen mind a személygépjárművek, m
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Frenyó Péter hozzászólt a bejelentéshez.

    Egyetértek, indokolatlan
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére