Válaszra vár

Rendszeres tilos parkolás garázskapuba lógva

Anonim Járókelő

A XIV. kerület Ilka utca 25-27 Ilka Udvar társasház garázskapuja után található a helyi kisbolt munkanapokon 8:00-15:00-ig rakodásra szolgáló parkolója. A parkoló felfestése úgy van (inkább volt) kialakítva, hogyha azt betartják, a szűk utcában is normálisan ki lehessen parkolni a garázsból.

A felfestés lekopott, karó vagy bármilyen egyéb fizikai akadály nincs, így délutánonként és hétvégén (amikor szabályos volna egyébként a felestésen belül parkolni) rendszeresen lógnak ki a helyről autók, sokszor teljesen ellehetetlenítve a kiállást; többször volt már rá példa, hogy egy kiállni próbáló autós 15-20 percen keresztül sakkozott, mire ki tudott állni, feltartva a forgalmat, folyamatos dudálást generálva. Kérjük valamilyen a szabálytalan parkolást akadályozó karó vagy hasonló akadály telepítését.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Ilka u. 27

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia!
    Köszönjük, hogy használtad az oldalunkat.
    Tapasztalataink alapján, folyamatban lévő szabálytalan parkolás esetén a legtöbbször az azonnali helyszíni fellépés is célravezető, ezért arra kérünk,...
  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére