Válaszra vár

Margit krt. visszarendezes

Anonim Járókelő

Tiszelt Önkormányzat!

Befejezték annak a margit koruti tarsashaznak a felujitasat, ami miatt a novenyeket szethuztak a jardan, hogy az allvanyzat elferjen, de a novenyek sajnos meg nem kerultek a helyukre, de nagyon szeretnenk, ha ujra rend lehetne!
Most, hogy az utszakasz vegebol (a síbolt elol) elszallitottak az utolso beton viragladat is es a helyere huztak az uj viragladakbol, az nagyon udvozito, viszont igy keves marad a Szasz Karoly utca gyalogatkelotol a Lengyel boltig.!
Kerjuk Onoket, hogy ha az Onkormanyzatnak lehetosege van, akkor meg helyezzenek ki ujabb ladakat oda, hogy surubben legyen zold ezen a borzalmasan forgalmas utszakaszon!
A tarsashaz homlokzati felujitasa utan sajnos a vadi uj terko csupa cementfatyol(?), vagy vakolatdarabos lett, amit nagyon szeretnenk, ha megprobalnanak eltuntetni, mert borzalmasan nez igy ki!

Minden segitsegert, viragositasert es zolditesert, pl. a legujabb, 11-es busz uj viragos szigeteert es a Bem Jozsef utca-OMW kutnal a fasitasert szeretnek nagyon-nagyon mely halat kifejezni sok 2.keruleti neveben!
Igyekszem fotokat csatolni, de csak esti felveteleim vannak, elnezest kerek.

Elore is nagyon szepen koszonjuk!!

Tisztelettel:
Bíró Fanni

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Margit körút 46

Hozzászólások

  • Dr. Bede Péter József elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére