Megoldásra vár

Járda mellett keletkezett gödör

Anonim Járókelő

Tisztelt Címzettek,
Először is azzal kezdeném, amely eset miatt írok: a Röntgen u. Váci u.-i sarkán próbáltam meg átkelni bringával az Ipoly utca felé tartva, amikor akkorát estem, hogy utána kórházba kellett mennem, mert annyira fájt a bordám. Ha a Nyugati tér felől nézzük, akkor az úttest túlsó oldalán elég magas a padka, nem olyan könnyű rá biciklivel felmenni, viszont ahol alacsonyabb volna, ott meg keletkezett mellette egy gödör - amit viszont nehéz észrevenni, csak közelebb érve látszik. Ebben akadtam el, amikor másodszor jártam erre biciklivel.
Van egy általánosabb probléma is, aminek ez csak egy esete. A Váci út Lehel tér környéki, Lehel csarnokkal szemközti járdaszakaszán elvileg elég hosszan bicikliút van. Ugyanakkor a biciklis közlekedést sok magas járdapadka nehezíti, amelyek közül ez a legalattomosabb a kialakult gödör miatt.
Hálás volnék, ha a gödört megszüntetnék, továbbá ha ezen a részen a padkákat le tudnák süllyeszteni - legalább ebben a kereszteződésben. A tökéletes persze az volna, ha az egész Váci úton alacsony járdapadkák lennének a kereszteződésekben.
Köszönöm előre is az intézkedésüket!

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Váci út 48f

Hozzászólások

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Tisztelt Cím!

  Mellékletben megküldjük a tárgyban szereplő bejelentésre írt tájékoztatásunkat melyet elektronikus aláírással láttunk el.

  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útfenntartási Főosztály
  e-...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére