Válaszra vár

Corvin sétány keresztezése a Bókay János utcán kerékpárral, újfent

FRISSÍTÉS: 2024. április 19.
Erdős Zoltán hozzászólt a bejelentéshez.

Nem teljesen, mivel a zsákutca tábla szerint továbbra sem lehet áthajtani kerékpárral. (Helyette "zsákutca kerékpáros továbbhaladási lehetőséggel" tábla kell.)

----

FRISSÍTÉS: 2024. március 08.
blog promontor hozzászólt a bejelentéshez.

Kikerült a kiegészítő tábla, köszönjük! Megoldottnak lehet beáll`tani a bejelentést! (a bejelentő által készített fotó csatolva)

-----

A Bókay János utca középső (a Corvin Sétányt keresztező) szakaszán "Mindkét irányból behajtani tilos" táblák tiltják a sétány keresztezését járművek számára. Javaslom, hogy ezt egészítsék ki "kivéve kerékpár" táblával, azaz tegyék legálissá a jelzett szakasz használatát kerékpárosok számára.

(Ezt a problémát egyébként egyszer már sikerült megoldani: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/102305/corvin-setany-keresztezese-a-bokay-janos-utcan-kerekparral.
Most azért kell újra bejelenteni, mert tavaly év végén a Józsefvárosi Önkormányzat felújítást végzett a közeli Práter utcában, emiatt a Bókay János utcát ideiglenesen megnyitották a gépjárműforgalom előtt. A munkálatok végeztével most visszaállították a korábbi tiltást az áthajtásra vonatkozóan, csak sajnos a kerékpáros fogalmat engedélyező kiegészítő tábla elfelejtődött. Kérem ezt pótolni!)

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Bókay János u. 40

Hozzászólások

  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2024. március 08. blog promontor hozzászólt a bejelentéshez. Kikerült a kiegészítő tábla, köszönjük! Megoldottnak lehet beáll`tani a bejelentést! (a bejelentő által készített fotó csatolva) ----- A Bókay János utca középső (a Corvin Sétányt keresztező) szakaszán "Mindkét irányból behajtani tilos" t...

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés leírását "A Bókay János utca középső (a Corvin Sétányt keresztező) szakaszán "Mindkét irányból behajtani tilos" táblák tiltják a sétány keresztezését járművek számára. Javaslom, hogy ezt egészítsék ki "kivéve kerékpár" táblával, azaz tegyék legálissá a jelzett szakasz használatát kerékpárosok számára. (Ezt a probl...

  • Erdős Zoltán hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem teljesen, mivel a zsákutca tábla szerint továbbra sem lehet áthajtani kerékpárral. (Helyette "zsákutca kerékpáros továbbhaladási lehetőséggel" tábla kell.)
  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Szia!
    Köszönjük a visszajelzést!
    Ezzel segítitek a munkánkat, mert így nyomon tudjuk követni, hogy mi történt, még akkor is, ha az illetékes nem küld újabb állapotjelzést.
    Legyen szebb, biztonságosabb...
  • blog promontor hozzászólt a bejelentéshez.

    Kikerült a kiegészítő tábla, köszönjük! Megoldottnak lehet beáll`tani a bejelentést!
  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • blog promontor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére