Válaszra vár

Szabálytalan parkoló

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2024.03.18.
Zuglói Önkormányzat válasza:
"Tisztelt Címzett!

A 00139840 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

Mivel -értelmezésünk szerint- a bejelentés a megállás engedélyezésének megszüntetésére irányult, ezért javasoljuk a Budapest Közút forgalomtechnika részére is továbbítani. Az útburkolati jelet a Zuglói Önkormányzati Rendészet tájékoztatása szerint a forgalomtechnikai feladatkör gyakorlója távolíthatja el, illetve vonhatja vissza az annak létesítésére vonatkozó forgalomtechnikai kezelői hozzájárulást. Ha az érintett területen nem lesz engedélyezett a járdán megállás, úgy a gépjárművet érintően szabálysértés miatt járőreik intézkedhetnek.

Üdvözlettel:
Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata"

----------------
Szabálytalanul kijelölt parkolóhelyek a járdán. Egy méter sem marad a gyalogosoknak, nemhogy az előírt másfél.. külön szép ez a mozgásjavító intézet tükrében,ami itt van az utcában és onnan erre jönnek a mozgássérült gyerekek a metróhoz,trolihoz, villamoson..

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Mexikói út 66

Hozzászólások

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "Szabálytalanul kijelölt parkolóhelyek a járdán. Egy méter sem marad a gyalogosoknak, nemhogy az előírt másfél.. külön szép ez a mozgásjavító intézet tükrében,ami itt van az utcában és onnan erre jönnek a mozgássérült gyerekek a metróhoz,trolihoz, villamoson.."-ról "FRISSÍTÉS: 2024.03.18. Zuglói Önkormányzat v...

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  A 00139840 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

  Mivel -értelmezésünk szerint- a bejelentés a megállás engedélyezésének megszüntetésére irányult, ezért javasoljuk a Budapest Kö
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Fischer Péter elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére