Válaszra vár

Szabálytalan parkoló

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2024.03.18.
Zuglói Önkormányzat válasza:
"Tisztelt Címzett!

A 00139840 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

Mivel -értelmezésünk szerint- a bejelentés a megállás engedélyezésének megszüntetésére irányult, ezért javasoljuk a Budapest Közút forgalomtechnika részére is továbbítani. Az útburkolati jelet a Zuglói Önkormányzati Rendészet tájékoztatása szerint a forgalomtechnikai feladatkör gyakorlója távolíthatja el, illetve vonhatja vissza az annak létesítésére vonatkozó forgalomtechnikai kezelői hozzájárulást. Ha az érintett területen nem lesz engedélyezett a járdán megállás, úgy a gépjárművet érintően szabálysértés miatt járőreik intézkedhetnek.

Üdvözlettel:
Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata"

----------------
Szabálytalanul kijelölt parkolóhelyek a járdán. Egy méter sem marad a gyalogosoknak, nemhogy az előírt másfél.. külön szép ez a mozgásjavító intézet tükrében,ami itt van az utcában és onnan erre jönnek a mozgássérült gyerekek a metróhoz,trolihoz, villamoson..

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Mexikói út 66

Hozzászólások

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "Szabálytalanul kijelölt parkolóhelyek a járdán. Egy méter sem marad a gyalogosoknak, nemhogy az előírt másfél.. külön szép ez a mozgásjavító intézet tükrében,ami itt van az utcában és onnan erre jönnek a mozgássérült gyerekek a metróhoz,trolihoz, villamoson.."-ról "FRISSÍTÉS: 2024.03.18. Zuglói Önkormányzat v...

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!

    A 00139840 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

    Mivel -értelmezésünk szerint- a bejelentés a megállás engedélyezésének megszüntetésére irányult, ezért javasoljuk a Budapest Kö
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Fischer Péter elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Járdán parkolás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Ady Endre út (XIX. kerület, Kispest)
  Vissza az oldal tetejére