Válaszra vár

Esőzéskor megközelíthetetlen buszmegállóhely

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2024.04.09

XXI. kerület válasza:
"megálló víz problémáját a járda megemeléssel nem lehet megszűntetni, mivel kapubejáró is található az érintett járdarészen, ezért kaviccsal feltöltött árok kialakítást fogunk megépíteni, amely csökkenti a megálló víz mennyiségét ezen a rövid járdarészen.
A gyalogátkelőhely útburkolata (az Erdősor utca és Festő utca vonatkozásában is) fővárosi fenntartásban van, ezért a felületén megálló víz problémáját kérjük, feléjük továbbítani szíveskedjenek a budapestkozut@budapestkozut.hu e-mail elérhetőségre."

---------------

A XXI. kerületben a Festő utcában, a 159-es busz 'Erdősor utca' megállóhelyénél a járda süllyedése miatt esőzéskor hatalmas pocsolya képződik, melynek átlépése lehetetlen. Emellett a kereszteződésnél lévő zebra is gyakran vízzel telítődik, akadályozva az átkelést. Ennek eredményeként a megállóhoz való megközelítés jelenleg csak az úttesten történő bonyolult manőverezéssel lehetséges, ami nemcsak szabálytalan, de életveszélyes is. Mindez közvetlenül az óvoda mellett, ahol szülők is közlekednek kisgyerekekkel.

Probléma helyszíne
Budapest XXI. kerület, Csepel, Erdősor utca

Hozzászólások

  • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "A XXI. kerületben a Festő utcában, a 159-es busz 'Erdősor utca' megállóhelyénél a járda süllyedése miatt esőzéskor hatalmas pocsolya képződik, melynek átlépése lehetetlen. Emellett a kereszteződésnél lévő zebra is gyakran vízzel telítődik, akadályozva az átkelést. Ennek eredményeként a megállóhoz való megközel...

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XXI. kerület Csepeli Városgazda NZrt."-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Bardócz Csaba Iktatószám: 1/512/4/2024/V4
    részére
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Kiss Béla hozzászólt a bejelentéshez.

    Továbbá, ha autóval a Festő utca felől közelítem meg az Erdősor utcát és azon balra szeretnék kanyarodni az A oszlop teljes mértékben kitakarja a zebrát és azon közlekedőket. Tanácsolni szeretném, hog...
  • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepeli Városgazda NZrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére