Megoldásra vár

Lekopott festés

Anonim Járókelő

Tudom hogy erről a szakaszról már több bejelentés volt, és a válaszok alapján néhány éven belül várható hogy foglalkozzanak vele, de most nem a kerékpárút felületével hanem a már szinte láthatatlan burkolati jelekkel kapcsolatban írok. Aki kerékpárúton a híd felől érkezve az úttestre akar tovább hajtani, keresztezi a szemből érkezők útját. A KRESZ egyértelműen szabályozza hogy a kerékpárúton haladóknak van elsőbbsége a balra letérőkkel szemben, de mivel a kerékpárútban van egy enyhe S kanyar, sokan úgy gondolják hogy fizikailag egyenesen haladva elsőbbségük van. Ebből sok veszélyes helyzet adódik. Kérem a felfestés pótlásával segítsék a biztonságos közlekedést!
Legutóbb pl. egy, a hídról érkező rolleres minden jelzés nélkül vágott át előttem kb 40-50km/h sebességgel úgy hogy kevesebb mint fél méter volt köztünk. (persze, itt több más probléma is felmerült...)

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Buda Budapest

Hozzászólások

  • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Margit hídon a kerékpárút műgyanta burkolatának felújítását több éve tervezzük, de forráshiány miatt ezt idáig nem sikerült megvalósítani.
    Az idei terveink között is szerepel a
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Járókelő László elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére