Megoldásra vár

Felhagyott utasváró 2.

FRISSÍTÉS 2024. 03. 11.

Főpolgármesteri Hivatal válasza:
,,Az érintett terület üzemeltetői feladatait a főváros megbízásából szakcégünk, a Budapest Közút Zrt. látja el. Vizsgálatuk alapján rögzíthető, hogy a jelzett probléma megszüntetése nem igényel azonnali beavatkozást. A cementbázisú javítóanyaggal pótlásra került felületek (a korábbi utasváró rögzítési pontjai) a téli síkosságmentesítés következtében ugyan valóban sérültek, ami azonban alapvetően esztétikai jellegű, közvetlen botlás/balesetveszélyt nem jelent.

Megjegyzendő továbbá, hogy a téren alkalmazott burkolati elemek gyártása a felújítást követő években megszűnt és ilyen típusú térkövek már nevezett Társaságunk kőterén sem állnak rendelkezésre. Ennek figyelembevételével jelenleg a korlátozott mennyiségű gyártási/beszerzési lehetőségek vizsgálata folyik, ezért a javításokra az annak eredménye alapján meghatározandó műszaki tartalom szerint, a rendelkezésre álló pénzügyi, valamint kivitelezői kapacitási függvényében csak a későbbiekben kerülhet sor."

-----

Előzmény: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/106812/megsullyedt-egyenetlen-jarda

————————

2024. 01. 29.

A bejelentő visszajelzése:
,,A korábbi bejelentésemet két részre választottam – ez a bejelentés csak a felhagyott utasváróra vonatkozik, amivel kapcsolatban Budapest Főváros Önkormányzata az illetékes. Nekik lett elküldve 2023. július 3-án egy levél, de azóta nem írtak választ."

-----

FRISSÍTÉS: 2023.06.30.

Gyöngyösi Máté hozzászólt a bejelentéshez:
"Nincs változás. Az utasváró helyének javítása egyébként a Budapest Közút szerint a BKK feladata lenne, így erről még szólni kellene nekik."

------

FRISSÍTÉS: 2022. 09. 23.

BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza:
"Az ügyben illetékes Budapest Közút Zrt. arról tájékoztatta Társaságunkat, hogy válaszukat 2022. augusztus 24-én megküldték Önöknek, azon nem módosítottak.
Az ügyben a BKV Zrt. nem illetékes."

------

FRISSÍTÉS: 2022.08.24.

A Budapest Közút válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy a Budapest XI. kerület Kosztolányi Dezső téren jelzett járdaburkolati hibák ismertek előttünk. A járda terület nagyobb felületen igényel beavatkozást, melynek javítására pénzügyi lehetőségeink függvényében tudunk sort keríteni. A jelenlegi forrásaink csak a közvetlen balesetveszélyes hibák javítására adnak lehetőséget. A térkőfelület lokális javítását a távlati útfenntartási programunkban előirányoztuk. A felhagyott utasváróval kapcsolatos észrevételt továbbítjuk az illetékes Szolgáltatónak."

------

A Kosztolányi Dezső tér – Bukarest utca páros oldala kereszteződésétől a Bocskai útig a járda több helyen megsüllyedt, a néhai buszmegálló utasvárói tartóoszlopainak helye pedig nincs kipótolva térkővel, ami balesetveszélyes. Kérem, javítsák meg a süllyedéseket, és pótolják a térköveket!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Kosztolányi Dezső tér 9

Hozzászólások

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2024. 03. 11. Főpolgármesteri Hivatal válasza: Az érintett terület üzemeltetői feladatait a főváros megbízásából szakcégünk, a Budapest Közút Zrt. látja el. Vizsgálatuk alapján rögzíthető, hogy a jelzett probléma megszüntetése nem igényel azonnali beavatkozást. A cementbázisú javítóanyaggal pótlás...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Előzmény: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/106812/megsullyedt-egyenetlen-jarda ———————— 2024. 01. 29. A korábbi bejelentésemet két részre választottam – ez a bejelentés csak a felhagyott utasváróra vonatkozik, amivel kapcsolatban Budapest Főváros Önkormányzata az illetékes. Nekik lett elküldve 202...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő.hu!

    A honlapjukon tárgyi számon nyilvántartott alábbi bejelentés kapcsán a következő tájékoztatást adjuk.

    Az érintett terület üzemeltetői feladatait a főváros megbízásából szakcégü
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!

    Ezúton tájékoztatom, hogy levelét érkeztettük az FPH_KOZP-75349/2024-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztálya részére.

    Tisztelett
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

  • Gyöngyösi Máté bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére