Megoldatlan

Parkolás , rollerezés, motorozás, biciklizés a járdán

Anonim Járókelő

Autóval parkolnak a Budaörsi út 105/b előtt a Rahó utca 2-8/b mellett a járdán. A belógó ágak és az oszlopok mellett el se lehet már férni az amúgy négy méter széles járdán. Csak 15 métert kellene a tulajdonosnak gyalogolnia a kocsijához a Pannonhalmi útra, vagy a Rahó utcába, ahol INGYENES és SZABÁLYOS a parkolás. Ha máshogy nem lehet megoldani, kérem, hogy fizikai akadály legyen kihelyezve, hogy ne lehessen a járdára felhajtani. Jó, hogy nem állt már fel keresztbe a kocsi, hogy a 70 km/h-s úttesten kelljen gyalog közlekedni a buszsávban.
A képen egy elektromos rolleres is látszik, amikor a Rahó utca felől kiléptem a Budaörsi útra a sövény mögül, lassítás nélkül elszáguldott mellettem. Még jó, hogy rutinos vagyok és mielőtt kilépnék, mindig kinézek a bokor mögül.
Fizikai akadályt szeretnék, ami megakadályozza, hogy autóval fel lehessen állni a járdára és olyan forgalomlassító korlátot, mint ami a vasúti átjárón van a gyalogosoknak, hogy a nyolcsávos Budaörsi út mellett ne kelljen még a gyalogosnak a járdán kerülgetnie a motorosokat is. Kérem, ne a közterület-felügyeletnek legyen elküldve, nem ellenőrzést szeretnék, hanem fizikai akadály kihelyezését.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Rahó u. 2/C

Hozzászólások

  • H B L lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    az illetékes válasza alapján
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő !

    A Budaörsi úton a Pannonhalmi út környezetében lévő szakaszokon a járdán várakozást megengedő jelzőtábla, vagy útburkolati jel nincs, az útszakasz elején pedig „Megállni tilos” j
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Draskóczi Ádám hozzászólt a bejelentéshez.

    Tudod, mi az, ami a 15 méter sétánál is kisebb macera? Egy 30 centis szakaszon lehajtani a fejed és áthaladni a faágak alatt. A képek bizonyítják, hogy amúgy is kellően széles a járda a szabályozott g...
  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére