Megoldatlan

Logikus, praktikus kuka elhelyezés

Miért nem úgy helyezi ki az FKF a szemétgyűjtő edényeket, hogy azok az emberek által könnyebben használhatóak legyenek? Jelen helyzetben ennél messzebb nem is tudták volna rakni a gyalogosoktól.
Közvetlenül az úttest és egy kihajtósáv veszi körül, na meg nyáron a por, esőben pedig a sártenger. Miért kell arra kényszeríteni az embereket, hogy az amúgy is kitaposott zöldterületen keresztül kelljen megközelíteni?
Hogyan használja egy mozgáskorlátozott, egy gyengénlátó vagy egy vak ember? Ilyen helyzetben gondolom megoldható lenne, hogy állítanak egy oszlopot és arra helyezik, hamár azért rakták ki, hogy használják az emberek.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Orczy út 46-48

Hozzászólások

  • Bárány Attila hozzászólt a bejelentéshez.

    Ebből a válaszból is világosan látszik, hogy mennyire nem érti, nem látja, meg sem próbálja az állampolgárok szemszögéből figyelni a világot az FKF. Nem az van, hogy inkább megpróbálná segíteni és meg...
  • I. Adrián lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Illetékes válasza alapján.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a hulladékgyűjtő edényt nem áll módunkban áthelyezni, ugyanis a területen nincs erre alkalmas oszlop. Tapasztalataink szerint az emberek...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bárány Attila hozzászólt a bejelentéshez.

    Máshol is megtudták oldani, csak akarni kell. Gondolom ilyen eszközökből számolatlanul áll rendelkezésre az FKF-nél…hogy megnehezítsük a használatukat, hanem segítsük az embereket.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Bárány Attila bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére