Válaszra vár

Garázskijáratban parkolás

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2022.10.13.
Zugló Önkormányzatának válasza:
"A közúti jelzés létesítése forgalomtechnikai feladatkörbe (Budapest Közút Zrt.) tartozik.

A gépkocsibeálló előtti területen az ingatlan tulajdonosa/használója hozzájárulása nélkül történő várakozással elkövetett szabálysértés miatt a tulajdonos/használó részéről érkező egyedi bejelentés esetén van mód intézkedni."

----

Budapest, garázs kijárat, bejárat folyamatosan akadályozva van, a garázsba be- és kihajtó járművek a szabálytalanul parkoló jarművektől nem tudnak be-és /vagy kihajtani.
És vagy olyan probléma is van, h ugynezen házszám alatt a felszíni beállónál szintén ez a probléma, fehér x felfestés hiányzik, h ne álljanak oda. Jó lenne, ha fizetős övezet lenne, és /vagy ki lenne kejölve, h hol lehet vagy hol nem lehet szabályosan parkolni, várakozni a Kormány Hivatal oldalon is illetve vele szemben. Mert nagyon sokszor járó motorral szabálytalanul várakoznak az ablak alatt is, a garázs előtt is, a felszíni kihajtó előtt is 0-24h-ban éjszaka is. Kérem a megfelelő intézkedés végrehajtását, kérjük a hiányzó jelzések felfestését a burkolatra.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Komócsy u. 18b

Hozzászólások

 • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés leírását "Budapest, garázs kijárat, bejárat folyamatosan akadályozva van, a garázsba be- és kihajtó járművek a szabálytalanul parkoló jarművektől nem tudnak be-és /vagy kihajtani. És vagy olyan probléma is van, h ugynezen házszám alatt a felszíni beállónál szintén ez a probléma, fehér x felfestés hiányzik, h ne álljanak oda. J...

 • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "Budapest Közút"-ra.

 • XIV. kerület Zugló Önkormányzata válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  A 00110083 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

  A közúti jelzés létesítése forgalomtechnikai feladatkörbe (Budapest Közút Zrt.) tartozik.

  A gépkocsibeálló előtti területen a
  ...
 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére