Megoldott

Balesetveszély! Kérelem forgalom lassítására

Anonim Járókelő

Tisztelt Önkormányzat!
Az Ürömi utca lakójaként fordulok Önökhöz: A Társasház két lépcsőháza az Ürömi utca felé néz, ami egy kétirányú forgalmú utca, az egyik vége a Szépvölgyi útról, a másik a Bécsi útról nyílik. Mindkét irányból óriási forgalom irányul erre az utcára, szükség lenne fekvőrendőrök elhelyezésére, ami lassításra késztetné a járműveket. Részben az utca meredekségének köszönhetően az autósok, motorosok, teherszállító járművek rendkívül gyorsan, sokszor 60-80 km/órás sebességgel haladnak az utcában mindkét irányban.
Az Ürömi utcában található az Újlaki Általános Iskola, az utca felett pedig a Panoráma Sportközpont, a II. kerületi Utánpótló Futball Club sportpályája, ahova szintén rengeteg gyermek, futó és sportoló jár az Ürömi utca érintésével.
Állandó problémát jelent a forgalomnak köszönhetően, hogy sokszor perceket várunk, mire át tudunk kelni az utcán, ami életveszélyes az itt közlekedő járművek sebessége miatt, ahol az utca kanyarodásának köszönhetően be se lehet látni az utca teljes hosszát. A parkoló autóból is nehéz kiszállni a gyorsan haladó járművek miatt. A lakásokban észlelhető zajszintet nem is említve, az utcában előbb-utóbb baleset fog történni.
Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy az Ürömi utcában fekvőrendőröket elhelyezni szíveskedjenek a forgalom lassítása, a járókelők biztonsága érdekében.
Előre is köszönöm a segítségüket.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Ürömi u. 30-32.

Hozzászólások

  • Ládi Anna lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/109574/balesetveszely-kerelem-forgalom-lassitasara bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunkhoz ér
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére