Megoldott

Budafoki úti bekötő szakasz útburkolat probléma

Anonim Járókelő

A Budafoki út 107. szám egy több lépcsőházas bekötő út, ahol a lakóházak előtti teljes járdaszakasz használhatatlan, a mellé társuló, macskaköves úttesttel egyetemben. A bekötő út egésze nem csupán használhatatlan de már életveszélyes. A probléma évtizedek óta csak súlyosbodik, idős emberek törik kezüket-lábukat az otthonuk megközelíthetőségét biztosító útszakaszon.

Az útburkolat hibát már több ízben jeleztük az illetékeseknek, a közterületeseknek, a BKK-nak és az Önkormányzatnak is. Papírom van róla, hogy a helyszínen kint is voltak, felmérték a helyzetet és egyetértettek abban, hogy az útszakasz javítása halaszthatatlan, kérte az Önkormányzatot annak soron kívüli javításáról.

Sajnos azonban az ügy elakadt, mivel az Önkormányzat állítása szerint az útszakasz tulajdonviszonya rendezetlen, az ügy per alatt áll, így ők csak ennek rendezése után tudnak intézkedni.

2014-ben, az utolsó infók szerint a lakóházak az Önkormányzat tulajdonában vannak, de az előttük elhaladó járda és az úttest is a Komplex 2002 Kft. tulajdonában van.

2014. júliusban a cég megnevezése ellenére még mindig azt az infót kaptam, hogy a tulajdonviszonyokról folynak a tárgyalások.

Én ha jól emlékszem, 2012-ben írtam először levelet az Önkormányzatnak és a fent említett szerveknek. Azóta 4 év telt el, de az út még mindig borzalmas, és egyre csak romlik.

(A nagymamám törött karjáról is van fényképem és papírom!)

Segítségeteket az egész házsor nevében köszönöm szépen!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, XI. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!
    Társaságunk a XI. ker. Budafoki utat (Bogdánfy utca – Kondorosi út között) a 432/2012. (XII.29.) kormányrendelet 2. számú mellékelte alapján főútvonalként üzemelteti az útpálya, szeg
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (10704)” tárgyú bejelentést nyilvántartásunkban rögzítettük. Az üggyel kapcsolatos vizsgálat az
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A jarokelo.hu munkáját nagyon szépen köszönöm! Viszont a munkálatok megkezdéséig a választ elfogadni nem tudom. Kicsit "Dejavu" érzésem van, szeretnék legalább egy dátumot, és egy cégnevet, hogy mikor...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére