Megoldatlan

Török utca forgalomcsillapítás

Kedves Járókelő! A Török utcában két forgalmi sáv van és 50-es sebességkorlátozás. Emiatt a múlt századi autóközpontú tervezés miatt a Török utca élhetetlen, már évtizedek óta. Minél előbb meg kellene szüntetni (akár csak ideiglenesen és olcsón egy pár betontömbbel) a jobboldali forgalmi sávot, és bevezetni egy 30-as korlátozást. Ez semmilyen módon nem befolyásolná a kapacitást - a dugó azért van, mert a Margit körút beáll, nem azért, mert nem lehet átjutni a Török utcán. Ha már dugó van, akkor inkább kint az Árpád Fejedelem útján pufogjanak ki az autók, és nem egy lakóutcában.
Úgy érzem, ez a merénylet a ott lakók életminősége és egészsége ellen nem fenntartható, és nem egyeztethető össze a II. kerület saját területfejlesztési stratégiájával sem.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Török u. 6

Hozzászólások

  • Jakab Imola lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Illetékes válasza: "A jelenlegi 50 km/h-s sebességkorlátozás a fő és tömegközlekedési úthálózaton, nagyobb forgalmú gyűjtőutakon jelenleg általános, ennek csökkentését ezen az útvonalon sem tartjuk indokoltnak."
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/105360/torok-utca-forgalomcsillapitas bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Az Árpád fejedelem útja és a M
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Budapest II.kerületi Török utca forgalomcsillapítás"-ról "Török utca forgalomcsillapítás"-ra.

  • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Bremer Sander bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére