Válaszra vár

Életveszélyes üvegablakok

FRISSÍTÉS: 2022.07.11.
BFHK Főváros Kormányhivatal válasza
"Tájékoztatom, hogy a Járókelő.hu elektronikus címről Budapest Főváros Kormányhivatalához 2022.07.03. napján küldött közérdekű bejelentését, amelyben a Budapest IX. kerület Liliom utca 62. szám alatti épület földszinti kitört ablakainak életveszélyes állapotát kifogásolja, a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény 1. § (5) bekezdése alapján áttetem a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Budapest Főváros Kormányhivatala Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztályához, mint eljárásra jogosult szervhez.

------------------------
A Liliom utcában lévő épület utcaszinten lévő ablakainak üvegei teljesen összetörtek. Fej magasságban életveszélyes üvegdarabok állnak ki a keretekből.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Liliom u. 62

Hozzászólások

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés leírását "A Liliom utcában lévő épület utcaszinten lévő ablakainak üvegei teljesen összetörtek. Fej magasságban életveszélyes üvegdarabok állnak ki a keretekből."-ról "FRISSÍTÉS: 2022.07.11. BFHK Főváros Kormányhivatal válasza "Tájékoztatom, hogy a Járókelő.hu elektronikus címről Budapest Főváros Kormányhivatalához 20...

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala"-ról "BFKH Örökségvédelmi Osztály"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bardócz Csaba!

  Mellékelten megküldöm a Budapest, IX. kerület Liliom utca 62. szám alatti
  épület földszinti kitört ablakaival kapcsolatos közérdekű bejelentés
  áttételéről szóló BP-09/002/0087
  ...
 • Ügykezelő Járókelő elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala

 • Otocolobus Manul bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére