Megoldatlan

Minden eső sarat mos a járdára

Kedvesek!
Valahányszor esik az eső, Veszprémben a Haszkovó u. 31. ház parkolójánál vezető járdára rengeteg sarat hord a mellette lévő kis dombról. Tudom, csak addig lesz ez így, míg ott a föld magasabban van, mint a járda felülete, de én nem szeretném azt megvárni. A lépcső mellett álló fa körül kopasz a föld, nincs semmilyen talajtakaró, megkötő növény.
A Haszkovó utcára tovább vezető járdaszakaszon és a két oldalt övező zöldterületen mindig megáll a víz, s napokkal a legutóbbi eső után is szép élénk a sár, majd ahogy kiszárad, vastag porréteg az eredmény, amit a szél elkezd elhordani. Az autósokat örvendeztetem meg ilyenkor a köztük gyaloglással, mert a járda napokig járhatatlan, hacsak nem akarok a sárban csúszkálni vagy eláztatni vagy porral teleszedni az épp ügyeletes lábbelimet. Általában nem akarom. Az autósok túlnyomórészt megértők, de ezzel nem akarok visszaélni. Ezért kérem, hogy ne csak eltakarítsák az odakerült sarat-földet, de valamiképpen az odamosást, meg a víz tóvá fejlődését is akadályozzák meg, legyenek szívesek. A föld elhordása nem tűnik észszerűnek, sem megoldásnak, de tudom, hogy nem az én ötletelésemre várnak. Bízom Önökben. Köszönöm.

Probléma helyszíne
Veszprém Damjanich János u. 2

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelő lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Sajnos a vázolt probléma, nem oldható meg a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. üzemeltetési határain belül. Ültetni bármit is a fák gyökerei miatt lehetetlen, valószínűleg ennél komplexebb megoldásba...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

  • Winter Rose bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldatlan
    4
    Megoldatlan
    4

    Korlát

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Veszprémi Önkormányzat
    Stadion utca
  Vissza az oldal tetejére