Megoldatlan

Akadálymentesítés szünetel

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2022.12.01.:

A bejelentő válasza:
"Továbbra is kérem az érdemi választ arra, hogy mi a garancia arra, hogy jövőben figyelni fognak arra, hogy az akadálymentesítés - ha könnyen megoldható - az építkezés idejére is fennmaradjon? Vagy valami terelőút kijelölése stb.
Végülis bármit is írok ide úgysem fognak rá válaszolni nyár óta nem válaszoltak. Majd megy a levél a hatóságokhoz a jogszabályszegés miatt."

-----

FRISSÍTÉS 2022.09.20.:

A bejelentő válasza:
"Ez kifogás és a 30 napon belüli érdemi jogszabály szerinti választ mai napig nem kaptam meg csak kifogásokat, elbeszéléseket hárításokat. 07.18-án bejelentettem az ügyet nem tehetek róla hogy 2 hónapig pingpongozgattak a levelemmel. Az hogy akadálymentesített területnél munkavégzés alatt a városban sehol nem látok terelő utat, táblázást felhívást az nem évül el ezért kérném az érdemi választ arra, hogy mi a garancia arra, hogy jövőben figyelni fognak arra, hogy az akadálymentesítés ha könnyen megoldható az építkezés idejére is fennmaradjon?
Kérem a levelet újra elküldeni az Önkormányzatnak. Elképesztő hogy egy ennyire apró dolog megválaszolása is hónapokig tart a városvezetésnek."

-----

FRISSÍTÉS 2022.09.20.:

A Városfejlesztési Iroda válasza:
"Az alábbi ügyben a bejelentés több, mint két hónapja történt és alig pár napja katuk meg. Kérem, hogy a jövőben a kérdések, észrevételek egy héten belül érkezzenek meg, mert a bejelentést ellenőriznünk kell és az információkat össze kell gyűjtenünk a válaszadáshoz."

-----

FRISSÍTÉS 2022.08.01.:

A bejelentő válasza:
"Picit elbeszélünk egymás mellett. Azt kérdeztem hogy az építkezés idejére miért nem építettek valami rámpát, hogy az akadálymentesítést biztosítsák. Vagy ha ez nem megoldható legalább a temető bejáratához egy feliratot hogy az akadálymentes áthaladás szünetel. Ezért újra megkérdem hogy ez miért nem történt meg, és mi a garancia arra hogy a jövőben erre figyelni fognak?"

-----

FRISSÍTÉS 2022.07.18.:

A Városfejlesztési Iroda válasza:
"Az Erzsébet sétány területét érintő beruházás során – az E.ON Áramhálózati Zrt. döntése alapján – el kellett végezni a temető alatti sávban meglévő 11kV-os villamos vezeték kiváltását, mely vezeték kikötési pontja a rámpa területére esik.
A szükséges átkötési munkákat kizárólag az E.ON Áramhálózati Zrt. végezhette csak el, ami a múlt hét folyamán meg is történt.
Ezen középfeszültségű kábelek és környezetük fokozottan veszélyes helynek minősülnek, így mindenképpen gondoskodni kellett a biztonságos méretű terület lehatárolásáról.
Információink szerint a hét második felében megtörténik a villamos kábelek illetve árkok betemetése, majd a burkolat helyreállítása. Ezt követően a rámpa ismét használható lesz.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérem, türelmét és megértését köszönöm!"

-----

A temető kijáratánál a lejtős járdát felbontották és nem tettek oda rámpát a kerekes székeseknek babakocsisoknak. Kérem ezt pótolják, mert sokan használnánk. Illetve hívják fel a kivitelező figyelmét a hiányosságra, mert már több hete ez az állapot fogad minket.

Probléma helyszíne
Veszprém Erzsébet stny. 9

Hozzászólások

  • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    A panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CVXV. törvény által meghatározott 30 napos válaszadási határidőt a címzett 60 nappal túllépte, így a bejelentést Megoldatlan státusszal zártu...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!
    Bejelentésére kialakult probléma felvetésre megnyugtató válasz adása és az ügy lezárása álláspontom szerint nem oldható meg egy nyilvános felületen zajló párbeszéddel, ezért kérem, h
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.08.01.: A bejelentő válasza: "Picit elbeszélünk egymás mellett. Azt kérdeztem hogy az építkezés idejére miért nem építettek valami rámpát, hogy az akadálymentesítést biztosítsák. Vagy ha ez nem megoldható legalább a temető bejáratához egy feliratot hogy az akadálymentes áthaladás szünetel. Ezé...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Továbbra is kérem az érdemi választ arra, hogy mi a garancia arra, hogy jövőben figyelni fognak arra, hogy az akadálymentesítés - ha könnyen megoldható - az építkezés idejére is fennmaradjon? Vagy val...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez kifogás és a 30 napon belüli érdemi jogszabály szerinti választ mai napig nem kaptam meg csak kifogásokat, elbeszéléseket hárításokat. 07.18-án bejelentettem az ügyet nem tehetek róla hogy 2 hónapi...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bardócz Csaba!
    Az alábbi ügyben a bejelentés több, mint két hónapja történt és alig pár napja katuk meg. Kérem, hogy a jövőben a kérdések, észrevételek egy héten belül érkezzenek meg, mert a
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "E.ON Ügyfélszolgálati Kft. (Veszprém)"-ról "Veszprémi Önkormányzat"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Picit elbeszélünk egymás mellett. Azt kérdeztem hogy az építkezés idejére miért nem építettek valami rámpát, hogy az akadálymentesítést biztosítsák. Vagy ha ez nem megoldható legalább a temető bejárat...
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Szász László megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Szász László megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Veszprémi Önkormányzat"-ról "E.ON Ügyfélszolgálati Kft. (Veszprém)"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!
    Az Erzsébet sétány területét érintő beruházás során – az E.ON Áramhálózati Zrt. döntése alapján – el kellett végezni a temető alatti sávban meglévő 11kV-os villamos vezeték kiváltás
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére