Megoldott

Balesetveszélyes betontömbök a Paprikabíró u. 1. ház előtt

A Paprikabíró utca jelen állás szerint közterület, melyen autók közlekedhetnek és parkolhatnak is, hiszen nem tiltja semmi. Ez ellen találták ki a jelzett ház lakói, hogy gusztusos betontömbökkel akadályozzák meg a parkolást a házuk előtt. És a betontömbökbe csinos vasdarabokat is helyeztek, hogy még veszélyesebb legyen a kihelyezett figyelmeztetés. Aki vállalva a veszélyt megáll, azok kapnak egy fénymásolt figyelmeztető papírt a Rendészettől?!: „Kérjük a jövőben ne álljon a felfestett területre, mert akadályozza a rakodást és saját kocsija épségét is veszélyezteti. Köszönjük, Rendészet”
Ez utóbbi nyilván marhaság, bár az is megérne egy misét, hogy az mennyire jogtiszta, hogy „Rendészet” -tel ijesztgetik a jónépet, de az sokkal komolyabb, hogy a jelzett betontömbökkel komoly balesetveszélyt okoznak!
Természetesen próbáltam tisztázni a lakókkal a helyzetet, de azon kívül, hogy biztos nem szentendrei vagyok és biztosan nincsen gyerekem, és miért nem mérem ki a 3 métert miután leparkoltam, és egyébként is rendőrt hívnak, nem jutottam beljebb. Illetve a betontömböket közelebb tettem a házhoz, és így bizony az én ujjlenyomataim kerültek rá, mert a ház lakói tagadták, hogy ők tették volna ki:)
Szerintem egy közterület felügyelő meg tudná értetni velük a problémát és javaslatot is lehet nekik tenni, hogy ha probléma a parkolás, akkor kérvényezzenek egy megállni tilos táblát a házuk elé.

Jakab Péter (szentendrei lakos, 3 gyermek apja)

Probléma helyszíne
Szentendre

Hozzászólások

  • Jakab Péter hozzászólt a bejelentéshez.

    2 és fél hónap alatt sikerült 5 darab veszélyes betonkockát elszállítani. De legalább sikerült!
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Paprikabíró utca,Jakab Péter,KÜ18-P/15-2992

    Tisztelt Címzett!

    A Közterület Felügyelet tájékoztatása szerint a Paprikabíró utcában a közterületen balesetveszélyesen kihelyezett kövek eltávolításra ke...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Jakab Péter hozzászólt a bejelentéshez.

    Pontos cim: Paprikabiro 10.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

  • Jakab Péter bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére