Megoldott

Katona József utca csőtörés

Tisztelt Önkormányzat!

Ezúton annak kapcsán fordulok Önökhöz, hogy Szentendrén a Katona József utca leaszfaltozása igen régi kérés a lászlótelepi "ős"lakosok és természetesen az egyre több új lakos részéről. Rohamos ütemben épülnek az új házak a környéken, de sajnos az úthálózat ezt nem megfelelően tudja kiszolgálni. Ahogy azt tudjuk, az aszfaltozás kérdése a Katona József utcában erősen összefügg az utca vízvezetékének rossz állapotával, melynek felújítása meg kell előzze az aszfaltozást.
Egy csőtörés miatt jelenleg fel van bontva az utca egy része, s ennek kapcsán lenne kérésünk az utca lakóinak nevében, hogy ha már elkezdték kicserélni a vezetékeket, tegyék ezt meg ezúttal az egész utcában - így előkészítve a 2019-re (!!) ígért aszfaltozást. A Katona József utca az egyetlen utca, mely nem kapott burkolatot. Ez a lakosok életét nagyban negatívan befolyásolja: télen nincs hótakarítás, nyáron nem lehet megmaradni a portól, esős időben nincs megoldva a vízelvezetés, a hatalmas gödrök miatt a lakosok autói mennek tönkre, az alkalmanként sóderrel való feltöltés az első esőig tart, mely rögtön mindent elmos, stb.
Kérjük szépen, a jelenlegi aktuális felbontás kapcsán soron kívül vizsgálják meg a kérésünket, s a költségtakarékosság és gondosság jegyében tegyék meg az első intézkedéseket afelé, hogy az utcát le lehessen aszfaltozni ebben az évben - ahogy ezt személyesen a Polgármester Úr ígérte immáron több utcafórumon!
Szíves segítségüket köszönjük!
Lisal Krisztina (Katona József utca 9., 30-574-4745)

Probléma helyszíne
Szentendre Katona József u. 9

Hozzászólások

  • Vargáné Nagy Szilvia lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Ügyfelünk!

    A szakterület részéről ezt a választ kaptuk.
    A DMRV munkatársai Szentendre, Katona József utcai ivóvízélvezetek és
    csatornahálózat állapotát, megvizsgálták és megállapították, hog
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Vargáné Nagy Szilvia elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére