Válaszra vár

Kátyús kerékpárút

Anonim Járókelő

Frissítés 2020.08.14.

Magyar Közút válasza:
"Társaságunk csak akkor tudja a felújítást elvégezni, ha a feladatra elrendelést és hozzá finanszírozást is kap. Ennek hiányában csak a burkolatfelületen kialakuló hibák lokális javítását van lehetőségünk elvégezni."

---
Székesfehérvár-Kisfalud elötti kerékpárút borzasztóan kátyús, emiatt balesetveszélyes! Több helyen meg van süllyedve+rá nőtt az útra a gaz. Célszerű lenne nem betömni a kátyúkat, hamen az egész szakaszt újra kéne aszfaltozni.

Probléma helyszíne
Székesfehérvár Nagy Lajos király u. 2

Hozzászólások

 • Járókelő Ügykezelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Elküldve Székesfehérvár MJV Önkormányzata részére az ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu címre.
 • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet (Székesfehérvár)

 • Szász László megváltoztatta a bejelentés leírását "Székesfehérvár-Kisfalud elötti kerékpárút borzasztóan kátyús, emiatt balesetveszélyes! Több helyen meg van süllyedve+rá nőtt az útra a gaz. Célszerű lenne nem betömni a kátyúkat, hamen az egész szakaszt újra kéne aszfaltozni."-ról "Frissítés 2020.08.14. Magyar Közút válasza: "Társaságunk csak akkor tudja a felújítást elvégezni, ha a feladatra elrendelést és hozzá finanszírozást is kap. Ennek hiányában csak a burkolatfelületen kialakuló hibák lokális javítását van lehetőségünk elvégezni." --- Székesfehérvár-Kisfalud elötti kerékpárút borzasztóan kátyús, emiatt balesetveszélyes! Több helyen meg van süllyedve+rá nőtt az útra a gaz. Célszerű lenne nem betömni a kátyúkat, hamen az egész szakaszt újra kéne aszfaltozni."-ra.

 • Szász László megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Magyar Közút (Székesfehérvár)"-ról "Egyéb szervezet (Székesfehérvár)"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Cím!

  Köszönettel vettük szíves tájékoztatását a Székesfehérvár-Kisfalud kerékpárút burkolatállapotával kapcsolatban. A felújításra valóban szükség lenne, azonban tájékoztatnám, hogy Társaság
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Közút (Székesfehérvár)

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére