Válaszra vár

Szemetes környezet

FRISSÍTÉS - 2024.02.20.

A DALERD válasza:
Szeged Göndör sor - Fadrusz utcai átjáróval kapcsolatban érkezett bejelentéssel kapcsolatban a megszólított DALERD Zrt. az alábbi megjegyzést teszi:

1. A DALERD Zrt. munkatársai mintegy 3 héttel ezelőtt összegyűjtötték a Társaság tulajdonában lévő Szeged 15413/1 hrsz. területen a lakosság által illegálisan elhelyezett hulladékot. Ezt sajnos minden évben több alkalommal el kell végezni, mert a környéken lakók egy része rendszeresen kihordja a kommunális hulladékot, illetve az átjárót használva eldobálja azt.

2. A bejelentésben leírt terület jellemzően nem a DALERD Zrt. tulajdona, és nem tartozik a vagyonkezelésébe sem. Honlapjukon megjelen képek szerint ezt az alábbiakban részletezem.
1. kép Szeged 15413/2 hrsz Körtöltéstöltés idegen tulajdon
2-9. kép Szeged 14006/5 hrsz erdő, nem DALERD Zrt. tulajdona.
10. kép Szeged 14004/2 hrsz garázssor nem a DALERD Zrt. tulajdona.

Társaságunk területileg illetékes kerületvezető erdésze folyamatosan figyelemmel kíséri a Körtöltés melletti illetékességi területébe tartozó területeket, és szükség esetén intézkedik a hulladék összegyűjtése érdekében, vagy feljelentést tesz. Azonban meglehetősen kevés eszköz áll rendelkezésére, hogy megakadályozza a környezetükre nem igényes lakosok, vagy a hajléktalanok hulladék elhelyezésének megakadályozására.

----------

Szegeden a Fadrusz utca-Sás utcai átjáró szemetes. Az erdő a Dalerd Zrt. tulajdona, és a csatorna Ativizig tulajdon. A Göndör sor és Fadrusz utca sarkán a garázsok mögötti rész tiszta szemét. Folyamatosan fennálló probléma, a tulajdonos társak egyáltalán nem foglalkoznak a tulajdonukkal. Szeretnénk megoldást a problémára.

Probléma helyszíne
Szeged Göndör sor 34

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: CsCsMKH Körny.véd, Term.véd. és Hull.gazd. Főosztály

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Szegeden a Fadrusz utca-Sás utcai átjáró szemetes. Az erdő a Dalerd Zrt. tulajdona, és a csatorna Ativizig tulajdon. A Göndör sor és Fadrusz utca sarkán a garázsok mögötti rész tiszta szemét. Folyamatosan fennálló probléma, a tulajdonos társak egyáltalán nem foglalkoznak a tulajdonukkal. Szeretnénk megoldást a probl...

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Délalföldi Erdészeti Zrt. (Szeged)"-ról "CsCsMKH Körny.véd, Term.véd. és Hull.gazd. Főosztály"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Egyesület!

    Szeged Göndör sor - Fadrusz utcai átjáróval kapcsolatban érkezett bejelentéssel kapcsolatban a megszólított DALERD Zrt. az alábbi megjegyzést teszi:

    1. A DALERD Zrt. munkatársai
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Délalföldi Erdészeti Zrt. (Szeged)

  • Tasnádi Márton elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

  • Tasnádi Márton megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

  • Olasz Mónika bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Hiányzó szemetes

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.
    Bartók tér
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Csatorna mérgezés

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Szeged)
    Göndör sor
  Vissza az oldal tetejére