Megoldatlan

Kerákpáros átvezetés jelek hiányoznak

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS - 2022.10.24.

A Magyar Közút válasza:
Szegeden a Rókusi-Makkosházi krt.-ak és Csongrádi sgt. önálló jobbra kanyarodó sávok forgalmi rendjének kialakítása Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatával között kezelői megállapodás alapján az Önkormányzat feladata.

----------

A Makkosházi körút és a Rókosi körút mindkét oldalán a körúttal párhuzamosan gyalog-kerékpárút van, viszont ebben a kereszteződésben az egyik jobbra kanyarodó sávra kerékpárút átvezetés útborkalati jelek nincsenek felfestve, egy másik jobbra kanyarodó sávra (a Csongrádi sugárútról a Makkosházi körútra jobbra kanyarodó sávra) pedig fel van festve a kerékpátosátvezetés útburkolati jel viszont hiányzik ez elől az autósoknak szóló elsőbbségadás kötelező tábla. Itt mint a másik oldalon a jobbra kanyarodó sávnál az autósokat a keresztező kerékpárút alá kellene rendelni.

A Rókosi körútról a Csongrádi sugárútra jobbra kanyarodáskor egy külön jobbra kanyarodó út van. Itt van egy zebra. Itt nincs felfestve a kerékpáros átvezetés útburkolati jel.

A Csongrádi sugárútról a Makkosházi körútra jobbra kanyarodásnál a jobbra kanyarodó autósoknak elsőbbségadás kötelező tábla kellene a kerékpárút átvezetés miatt, mint ez a másik irányból a jobbra kanyarodó sávra (a Rókosi kórútról jobbra a Csongrádi sugárútra kanyarodó sávra) ki van rakva.

Probléma helyszíne
Szeged Makkosházi krt.

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény által meghatározott 30 napos válaszadási határidőt a címzett 60...
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "A Makkosházi körút és a Rókosi körút mindkét oldalán a körúttal párhuzamosan gyalog-kerékpárút van, viszont ebben a kereszteződésben az egyik jobbra kanyarodó sávra kerékpárút átvezetés útborkalati jelek nincsenek felfestve, egy másik jobbra kanyarodó sávra (a Csongrádi sugárútról a Makkosházi körútra jo...

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Magyar Közút (Szeged)"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    A hivatkozott számon nyilvántartott megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk.

    Szegeden a Rókusi-Makkosházi krt.-ak és Csongrádi sgt. önálló jobbra kanyarodó sávok forgalmi rendjének
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Közút (Szeged)

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ról "Magyar Közút (Szeged)"-ra.

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére