Válaszra vár

A vígszínház bejáratát leparkolták

FRISSÍTÉS 2022.05.18.:

A bejelentő válasza:
"Tisztelt Vígszínház!
Önöknél is érdeklődnék, hogy még meddig tervezik az intézményükbe igyekvő nézők közlekedését akadályozni a rámpákon parkoló 5-6 darab gépjármű kedvéért? Rendkívül rossz ennek az üzenete.
Válaszukat várva."

-----

FRISSÍTÉS 2022.05.18.:

A XIII. kerület válasza:
"Bejelenése alapján a Közterület-felügyelet felvette a kapcsolatot az üzemeltetővel. A rámpára való felhajtás és várakozás a színház által kiállított engedély alapján történik."

-----

FRISSÍTÉS 2022.05.09.:

A bejelentő válasza:
"Köszönöm a választ és az intézkedést! Arra is lesz megoldás, hogy a színház rámpájára egyik oldalról se tudjanak felhajtani gépjárművel és ott parkolni?"

-----

FRISSÍTÉS 2022.05.09.:

A XIII. kerület válasza:
"Köszönjük a jelzést, mely alapján helyszíni egyeztetést tartottunk a Közterület-felügyelet és a Vígszínház illetékeseivel.

A szabálytalan parkolások megelőzése érdekében felül fogjuk vizsgálni behajtási engedélyek számát, azt korlátozzuk annak érdekében, hogy csak azok a gépjárművek hajthassanak be, amelyeknek szükséges. Ezzel a használat kontrollált lesz.

A Közterület-felügyelet ezt követően eljárást fog kezdeményezni a szabálytalanul behajtó gépjárművekkel szemben."

-----

Tisztelt Önkrományzat!
Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Vígsznház bejáratát gyakorlatilag alig lehet megközelíteni az ott parkoló autóktól, akik még valamilyen rejtélyes módon a gyalogos-kerékpáros zónában, a behajtásgátló mögött is bent állnak? Tényleg így kell kinéznie 2022-ben egy fővárosi kulturális intézmény bejáratának?
Kérem, legyenek szívesek állandó megoldást találni a Ditrói Mór utca és a Vígsznház bejáratának autómentesítésére, mert ez egész egyszerűen elfogadhatatlan!
Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Szent István krt. 16

Hozzászólások

 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Vígszínház

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.05.09.: A bejelentő válasza: "Köszönöm a választ és az intézkedést! Arra is lesz megoldás, hogy a színház rámpájára egyik oldalról se tudjanak felhajtani gépjárművel és ott parkolni?" ----- FRISSÍTÉS 2022.05.09.: A XIII. kerület válasza: "Köszönjük a jelzést, mely alapján helyszíni egyezt...

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal"-ról "Egyéb szervezet"-ra.

 • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Vígszínház!
  Önöknél is érdeklődnék, hogy még meddig tervezik az intézményükbe igyekvő nézők közlekedését akadályozni a rámpákon parkoló 5-6 darab gépjármű kedvéért? Rendkívül rossz ennek az ü...
 • M. V. Klára lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • XIII. kerület Közterület-felügyelet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Bejelenése alapján a Közterület-felügyelet felvette a kapcsolatot az üzemeltetővel. A rámpára való felhajtás és várakozás a színház által kiállított engedély alapján történik.

  ...
 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Önkrományzat! Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Vígsznház bejáratát gyakorlatilag alig lehet megközelíteni az ott parkoló autóktól, akik még valamilyen rejtélyes módon a gyalogos-kerékpáros zónában, a behajtásgátló mögött is bent állnak? Tényleg így kell kinéznie 2022-ben egy fő...

 • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

  Köszönöm a választ és az intézkedést! Arra is lesz megoldás, hogy a színház rámpájára egyik oldalról se tudjanak felhajtani gépjárművel és ott parkolni?
 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • XIII. kerület Közterület-felügyelet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a jelzést, mely alapján helyszíni egyeztetést tartottunk a Közterület-felügyelet és a Vígszínház illetékeseivel.

  A szabálytalan parkolások megelőzése érdekében felül
  ...
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal

 • Lukács Máté bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére